Tips till morsdag

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Om inte alltför många dagar är det morsdag. Jag tänkte att jag skulle bjuda på lite idéer inför det. Ibland kan det verkligen vara såå svårt att komma på något till en person som verkligen har allt. Det som oftast är roligt då med att handla en present är att det kan vara lite lull-lulligt sådär. Man kan bara tänka på vad personen skulle bli glad av, kanske i form av skönhetsartiklar. Vad vet jag?

Första tipset ut är parfym. NordicFeel har just nu 20% rabatt på en hel del parfymer. Parfym är ju så jädrans bra att köpa i present, först och främst så kan man inte ha för många parfymer och för det andra så är det sällan en sån present blir fel. Har man bara en susning om vad för parfym personen gillar just nu så kan man hitta något som säkerligen uppskattas. Man ska kika på doftnoter, är det minst 2 doftnoter som matchar så brukar det oftast bli jättebra. Dock viktigt att hålla koll på om det är någon doftnot de inte gillar, då får ju definitivt inte den vara med i parfymen.

Just nu är detta den parfym som jag använder allra mest. Den är magiskt fin och den är otroligt nog också nedsatt med 20%. >>Lady Million.<< Såhär står det om parfymen:

Lady Milllion är frisk, blommig och träig, likt nektar av yppiga blommor, efterföljande försiktigt men fortfarande mycket närvarande. Kraftfullt förförisk, sprudlande not av neroli med en touch av hallon ger det första andetaget. Dess sötma förtrollar och griper all uppmärksamhet. Arabisk jasmin understryks av gardenia och får blandningen att sväva, pulserande av patchouli och lugnande honung, med en beroendeframkallande och otroligt lockande sötma. Amber sprider sig och flyter runt det vackra, efter varje rörelse och erbjuder sina vackraste sidor, som ett ljusspel i en diamant.

Ja du hör ju! Kan ju liksom inte bli fel…..lööööve it!

Här nedan har jag satt ihop ett litet collage men något som jag tror att många mammor därute skulle uppskatta.

Foreo ansiktsrengöring

Hair Touch-Up verkar vara en peeeeerfekt produkt om man blivit gråhårig. Den sprayar man bara i rötterna så täcker den all utväxt. Sedan tvättas den successivt bort på några hårtvättar. Älskar att den inte tvättas bort direkt. Du behöver alltså inte färga i tid och otid som sliter på håret. Detta måste ju vara det bästa som hänt näst efter internet. 😉

Nya Clean parfymen blev i alla fall jag sååå nyfiken på. Jag älskar ju de flesta dofter från Clean och kan inte tänka mig annat än att denna är lika fantastisk som sina föregångare. Den lanserades bara för några dagar sedan så den är helt ny på marknaden. Det kan ju vara en väldigt härlig present till mamman.

Filorgas time-filler mask är fullständigt magisk. Såhär står det:Time-Filler Mask är en Beauty-to-go mask för ett omedelbart utjämnande, lyftande effekt. En anti-age mask som är lätt att applicera och ger ett snabbt resultat. Endast 15 minuter för en slätare, fastare hud med fantastiskt fin lyster.
Den är dessutom bra så att man inte behöver skölja eller något efteråt utan man bara smörjer in resterna i ansiktet. Bäst resultat får man om man peelar sig innan, då gojsar den sig ännu längre in i huden. 

Foreos ansiktstvätt den stora modellen har ju jag. BÄST I HELA VÄRLDEN typ. Jamen jag bara älskar den. Detta är en mindre modell som är mycket billigare. Världens bästa present kan jag tycka. >>HÄR<< skrev jag om min.

Japp det var årets första morsdag tips.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Är hon normal?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x