Aj!

Morning!

Hoppas att ni sovit gott, det har jag….som en stock. Känns som jag sover ikapp all stress som varit den senaste tiden, om man nu kan göra det?

Igår efter jobb så körde jag lite trädgårdsfix hemma. Började med att ta tag i vår rododendron som står och tornar upp sig så fint nu. Någon av er härinne lärde mig att man ska klippa bort de där bruna grejerna som är förra årets blommor. Jag är totalt kass på trädgård men försöker lära mig hela tiden. Min mamma och min svärmor är duktiga så jag försöker få all info och alla tips ifrån dom.

Såhär såg den ut innan jag började. Ser du? Massa bruna spröt som förstör hela jäkla busken ju.

Titta! Inte ett brunt spröt så lång ögat kan nå. Blev så himla fint. Sen blev det rens runtom och hugga sönder och rycka maskrosor.

När Tony kon hem från jobbet fick han ta över. Jag låg nämligen här med snyggaste foppatofflorna och begrundade mina händer.

Dessvärre så har vi en gammal rens som är från 1770 ungefär så jag fick över 15 stickor. Haha…. En del så små så de var svåra att se med blotta ögat.

Fick åka till mamma och låta henne ta fram specialförstoringsglaset, ficklampa size BIG och plocka bort alla. Så fort jag får en sticka så blir det infektion i den så dom måste ut direkt. Hon fick ut alla mamsen, hon njöt säkert hela vägen för hon älskar att hålla på med sånt där pill. Idag har jag små sår överallt på händerna och dom för ONT. Ajaj….

Idag är jag i den här vackra staden och jobbar, har satt mig på ett café för lite datorjobb här.

Hörs senare vänner, har lite smink som jag provat som är sååååååå snyggt som jag tänkte visa dig lite senare såhär på en FINFREDAG som det är idag.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viveka
Viveka
5 years ago

Det finns smidiga trädgårdshandskar Nina. Använd sådana!!

niinis
niinis
Reply to  Viveka
5 years ago

Införskaffade och klara.

Nästa inlägg

Supergoda frallor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x