Helgen i bilder

Hej vänner!

Det blev en ladda batterierna helg för min del. Fått umgås med min familj sådär extremt mycket, exakt det som ger mig massa energi och uppladdning. När jag var hos Carola för första gången så sa hon att jag laddar mig hos min familj, framförallt Milo. Det är bra att känna till sina uppladdningsstationer i livet, de människor eller ställen som ger oss energin tillbaka är bra att vara med eller hos när man känner sig lite dränerad.

Jag jobbade från Västerås i Fredags. Käkade lunch på torget där det var matfestival. Så härligt med all mat från världens alla hörn, själv åt jag en dijonkyckling som var helt ok. Köpte med mig lite ost hem också.

Såhär glad var jag över fredag och det fina vädret!

Efter jobb i fredags städade jag altanen ordentligt. Dammsög av allt och plickeplockade lite så det skulle bli mysigt.

När Tony kom hem från jobbet så korkade vi upp ett glas vin och han en öl och slog oss ned på altanen och bara njöt av vädret. Vi hade helt fantastiskt väder i fredags.

Smakade på en sån här liten pluttis också. Läskande och smarrig när den var iskall. Helt slut på bolaget här hemma i småstaden men en kille vi känner överlät 2 åt oss från hans korg när dessa kom på tal.

Han den här härligheten kom och låg i soffan med oss efter han hoppat sig svettig i studsmattan.

”Bruschaaaan” kom också och hängde i soffan en stund. Alltså ”kill och tjej” filtrena på Snapchat kan vara det roligaste på 100 år.

Kolla hur lika Thedde jag blev?

Tidigt i Lördags fick vi med dessa coolingar på sommarpremiären av Tomt Tits i Södertälje. Det var första gången vi var där. Mina stora barn har varit där med sin farmor o farfar tidigare. Milo tyckte det var superkul och ”mycket roligare än jag trodde” som han sa.

Så mycket roligt hittade de på! Det är ju en experimentsverkstad av det gigantiska slaget.

Kolla bara hur häftig den här robotarmen var? Man kunde välja på 5 olika program. Allt från en försiktig liten runda till en där man hängde mer upp och ned än rätt. Milo var så modig som vågade åka den.

En suuuuuperhärlig dag fick vi med alldeles lagom varmt väder. Timmarna gick snabbt när vi var där, plötsligt hade vi slagit ihjäl över 4 timmar.

Idag hade vi bokat att åka till Ängsö Fisk för att fika.

Det finns t.o.m en fiskbutik på gården. Där kan man köpa färsk fisk, men även fryst och rökta räkor. Jag som älskar fisk tyckte ju det här var hur härligt som helst.

Pappa och mamma handlade fisk för flera månader framåt i tiden.

Vi gick ned till bryggorna för att kika på fiskebåtarna. Pappa äääääälskar ju att fiska och funderade nog på varför han aldrig sadlade om till fiskare på heltid?

Balansgång och lite parkour. Pappan ville också vara med.

Det var en extra speciell dag också för den här härliga ungen fyllde 3 år också. Moster lilla älskling! ❤️❤️❤️

Lille Edward avgudar Milo. Å Milo avgudar sin lille kusin och blir uppriktigt jätteglad när han ska få träffa honom. Vi firade honom med en fika (jag åt bärpaj med vaniljsås), sjöng ”ja må han leva” så hela fiket hörde. Som vi älskar den där lille killen alltså, och varje dag pratar han om oss därhemma. Hjärtat exploderar! Det är verkligen speciellt när ens syster får barn…så starka känslor för hennes barn. ❤️❤️❤️

Efter Ängsö Fisk åkte vi vidare till Ängsö Slott som bara ligger ett stenkast ifrån. Vi hittade ett sockerdricksträd på vägen dit och allén vi gick i var magisk.

Några fikade och några åt där utanför slottet. Som vanligt kände jag mig som hemma.

Konstigt det där med min relation till olika slott, jag har ju bott i ett nångång i ett tidigare liv. Det MÅSTE jag ha gjort, den känslan är så skarp hos mig.

Väl hemma från vår utflykt som också pågick hela långa dagen så stack först Tony ut på en joggingtur på 7 km. Sen var det min tur…. gulliga Tony följde med och jag klippte 9,3 km lite drygt. Jag sprang 4,5 av dem.

Jag var så sjukt slut men med hjälp av Tonys pepp så orkade jag igenom hela skiten och sprang fortare än jag någonsin gjort förut. Häftig känsla att orka! Jag flåsade, spottade, dreglade och stånkande men jag gjorde det. Stannade till en gång och det var när jag skulle fota det urvackra äppelträdet som stod i full blom. Sånt kan man inte missa vet ni…

Ja, å nu har jag haft lila ansikte i stort sett hela kvällen.

Mitt resultat! Så jäkla stolt. Får man vara det? Jag är det…. jag är stolt över mig själv då jag aldrig i min kofot trodde det här om mig själv. Jag ser ut som en buffel när jag stånkar fram men jag gööööör det. Hörni! Ni måste testa! ❤️ Du klarar det om jag klarar det.

Nu är det bara natt kvar av den här helgen. Jag kommer ha svårt att sova. Joggingtur som var klar vid 19.30 och fullmåne på det gör det nog inte så lätt.

Imorgon kör vi måndag och 3 veckor kvar till skolavslutning.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
4 years ago

Åh vilket långt och härligt inlägg med så fina bilder! Ni verkar ha haft en kanonhelg.

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Åh tack! Ja vi har haft en superduper helg verkligen! ❤️❤️❤️

Lena
Lena
4 years ago

Vad du är duktig som springer o kämpar på! Blir inspirerad men har ont i bäcken o ländrygg sen min graviditet så just nu blir det bara promenader men en dag så 🙂 Vilken snygg thishirt med Leo du har var hittar man den? Ha en fin dag!

Jenny
Jenny
4 years ago

Självklart så ska du vara stolt! Bra jobbat! 🙂

Therese
Therese
4 years ago

Klart man får vara stolt! Jag var också det ikväll då jag sprang fortare än jag nånsin gjort förut. Har anmält mig både till vårruset och tjejmilen, sånt är så kul

Nästa inlägg

Sommardrink

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x