Tiiiiidig morgon

Morning!

Här är vi verkligen uppe med tuppen, en efterfestsläntrande unge kom hem vid 5 blecket. Ringde vid 2 tiden och sa att han skulle ha kompisar med sig hem som skulle sova över. Ja men inte kunde jag somna om sen….. så sen 2 har det varit lite godmorgon sådär.

Hur många flörtkulegubbar, teckningar, påskpynt, julpynt och papperfigurer har man inte fått på sina 23 år som mamma? Ofantligt mycket. Men varje gång så hugger det lite extra när man vet att de stått där med sina små händer och kämpat ihop det.

Igår kom han hem med den här. Ämen, mitt hjärta höll på att explodera av kärlek. Alltså….. den här ska för alltid få hänga på de nycklar som vi håller mest kär.

Trotsade tröttheten och gav mig ut på en morgonpromenad. Har glömt att stretcha 2 senaste gångerna så ryggen var stel som på en 95 åring. Fick kämpa mig igenom rundan för det gjorde så ont.

Nu efter en varm dusch och stretch på vardagsrumsgolvet känns det bättre. Idag blir det en händelserik dag hörni.

Thedde ska få sin födelsedagspresent idag som är en överraskning. Ska bli sååå mysigt! Kan inte avslöja något än för ungarna läser ju här inne lite då och då.

Men först fotbollsmatch med Milo. Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Handmålade glas och hockey

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x