Det värsta jobbet jag haft

Ja, precis som rubriken lyder. Jag tänkte berätta om det galnaste jobbet jag haft.

Alla har vi ju varit unga, och alla har vi ju försökt hanka oss fram med diverse arbeten i livet. Som ung så tog man de jobben man fick. Det är rätt svårt att kombinera skola och jobb så det blev ju mestadels helg och kvällsjobb.

Jag jobbade bl a natt på en hamburgerbar där ägaren ville att vi skulle gå i korta röda kjolar och genomskinliga vita skjortor och gärna tafsa lite på oss i förbifarten. Riktiga äckel var dem och gjorde att jag faktiskt slutade där redan efter ett par pass.

Jobbet efter det var på en pizzeria. Ägaren var minst sagt lite speciell. En fredag efter skolan kom jag till jobbet och skulle jobba kväll. Han hade haft en annons ute under hela veckan där man skulle få pizza för halva priset, detta gällde även under helgen.

Dock så kom han på att det blev för olönsamt för honom så mitt jobb i kassan den helgen blev att svara alla kunder, både besökande och ringande kunder, att annonsen inte längre gällde.

Tror ni kunderna var glada? Tror ni dom som fått betala fullt pris och sedan läst annonsen var glada? Jag blev totalt utskälld under hela helgen. Jag var 16 år gammal. Jag var helt knäckt. Men han som ägde pizzerian gick och drack whisky från personalkylen under hela kvällarna så han märkte nog inte av själva holabaloot.

Allt slutade med att han eldade upp hela jävla pizzerian och tur var väl det, då slapp jag gå dit.

Hepp, dags att dra. Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x