Uppe tidigt

Godmorgon godmorgon!

Ja men som jag anade så sov jag ju inte direkt som en prinsessa inatt. Svårt att komma till ro så jag slog på en film, hade nog somnat till slut ändå för vaknade av att filmen slutat och datorn låg bredvid mig. Bökigt att försöka kolla film nu när mobilen var borta.

Men, min fina karl kvistade förbi Lloyds Apotek tidigt i morse. De hade lagt undan den igår kväll när jag slarvigt nog glömt den där. Skönt att den inte blev stulen. Sköter ju för fasen hela livet genom den här mackapären känns det som.

Åkte in tidigt till Uppsala. Tony har möten här idag och så följer han med mig på mitt läkarbesök. Så skönt att ha med sig honom.

Har satt mig på ett fik här och väntar in mitt besök. Vilken jäkla ruljangs det är här alltså, det kommer och går folk konstant. Häftigt med den här hetluften. Den har man själv varit i en gång i tiden. Så jäkla härligt!

Heter Fågelsången, hur fint?

Hepp, dags att dra. Vi hörs lite senare vänner. Tack för ni finns.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jobbig dag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x