Mitt i natten

Gokväll hörni!

Onsdag och snart natt. Så galet med dessa vakenkvällar. Nu vet jag hur ni andra känner, förra sommaren var jag ju också vaken mem jag har ju fullständigt glömt det här med att nattuggla. Man hinner så galet mycket när man orkar vara vaken på kvällarna ju. Jag har just tagit reda på all disk efter vår middag vi åt med mamma o pappa. En superspontan grej, och ack så mysigt. Jag har ju varit lite omtumlad sen igår så det blev en perfekt avslutning på den här dagen.

Inte nog med det heller, mamma hade visst fått en ny bil också. Sååå fin. Efter middagen tog vi en liten tur ut med den. Jag äääääälskar ut och åka bil sådär. Man behöver inte ha någon destination, bara ut och åka och se sig om.

När jag var ensam med stora killarna så kunde vi

åka ut på vägarna och bara köra. Vår favoritväg var en suuuuuperguppig väg som ligger strax utanför vår lilla småstad. Alltså, gasade man extra på den vägen så flög ungarna upp i taket bokstavligt talat. S-Å JÄKLA KUL!

Vi åkte ut och tittade där mamma och pappa hade båten stod när jag var liten. Mindes inget därifrån men det fanns många storys att berätta tydligen.

Milo hittade genast något att pula med. Ungar är så häftiga sådär. Behövs inte mycket för att de ska hitta något att dona med. Storgilla på det! Mindre TV-spel och mer natur åt folket.

Vi jobbar stenhårt på det hela tiden. Nu har ÄNTLIGEN fotbollen blivit jätterolig tycker han. Ett tag var han ju superless och inte alls sugen på att spela. Kände smått panik då, skulle TV-spelet ta över fullständigt? Såg framför mig alla bråk och tjafs om det…

…men som av ett under tröttnade han lite och fick smak på annat. Han har ju alltid älskat att vara ute, nu är han tillbaka där igen. Fotboll, studsmatta och cykel och jag hjular av lycka tammetusan.

Syrénbuskarna sjunger på sista versen. Så synd att de inte blommar längre. Finns det något så goddoftande och vackert som syréner?

Hörni, lagade så god mat åt oss. Gjorde torskpaket med massa gotta på. Rivet skal av citron, riven färsk pepparrot (finns på tub), sparris, rädisor, sockerärtor, färsk dill, lök, hyvla över äkta smör och salt & peppar. Baka ihop till ett paket och tjoffa in i ugnen på 15 min. Blev min specialblåbärspaj till efterrätt, vräkte på vaniljsås och åt 2 portioner. Jahaja….Man måste njuta av livet!

Hörni, dags att sova. Upp tidigt imorgon, Milo har match.

Natti natti finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
carina
carina
5 years ago

När jag var lite älskade jag att åka bil,och tur att jag hade en pappa som gillade det lika mycket som jag. Han frågade alltid vars vi skulle fara då,och jag sa men bara runt och runt,haha.

niinis
niinis
Reply to  carina
5 years ago

Åh, det låter helt underbart! Vilken fin pappa du verkar ha. ❤️

Nästa inlägg

Kämpig dag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x