Vila nu så du orkar färden mot himlen sen Terese

Hej igen!

Igår, innan jag la mig för att sova maraton, så grät jag den största delen av dagen.

En kollega i samma bransch som jag, en härlig tjej jag sprungit på en del gånger på olika events, Terese Alven, hon har somnat för att vila tills hon får åka till himlen.

När jag läste hennes mans rader igår så brast det fullständigt för mig. Jag har följt hennes svåra resa under vintern och våren men trodde aldrig att det skulle bli såhär.

Fina Terese. En underbar och energisk människa som fått många från hela Sverige att röra sig. Hennes blick och energi har genomborrat allt. Alla som träffat henne har alla fascinerats av hennes energi.

Hennes svåra resa började med en graviditet som fick avbrytas till att få veta att hon har en sällsynt aggressiv äggstockscancer som man inte ens hann att behandla ordentligt.

Hon har valt att sövas sin sista tid på jorden. Ångest och hennes kraftlösa kropp var avgörande. Jag grät hela dagen igår. För att livet är så jävla orättvist. För att den där jävla sjukdomen tar kål på sprudlande mammor med så mycket kvar att ge. Hon kommer inte att få bråka med sina tonåringar, se dom ta studenten och vinka hejdå när de flyttar hemifrån. Hon kommer inte få fylla 40 år, hon kommer inte få springa mer som hon älskade, hennes barn kommer aldrig mer få en kram av sin mamma.

Det är åt helvete med allting! Jag orkar inte med den där jävla sjukdomen mer. Hur den förgör och förstör. Varför hittas inget botemedel? Varför måste mammor fortsätta dö ifrån sina barn? Varför?

Mitt hjärta går sönder med hennes familj. Hur säger man hejdå till någon man älskar? Mina tankar nuddar vi henne gång på gång. Jag tänker på hur hon måste gett upp när hon förstått att det är försent. Jag tänker på hur det måste ha känts för henne. Det finns inte ord.

Terese ville att vi alla skulle tänka på Cancerfonden. Här nedan får du all info!

Insamlingen heter ”Spring för Terese”. Du hittar insamlingen HÄR! Hjälp mig hjälpa, klicka dig in och skänk en slant till Cancerfonden och deras svåra arbete i att hitta ett botemedel.

Underbara vackra Terese. Ditt minne kommer leva kvar här på jorden för all framtid. Vila nu så du orkar din färd mot himlen sen. ❤️ Nu ska jag åka och springa för dig Terese! Jag glömmer dig aldrig!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
5 years ago

Terese var med i samma löpgrupp som jag på Facebook. Hon inspirerade många och vi är många som springer för Terese och kommer minnas henne och hennes kamp mot sjukdomen.

Lotta
Lotta
5 years ago

Fy fasiken för denna skoningslösa sjukdom som slår ner hej vilt, helt hänsynslöst. Så fruktansvärt! Tänker på alla drabbade och deras anhöriga. Skänker givetvis ett bidrag till insamlingen ”Spring för Terese”.

Nästa inlägg

Grön ärtsoppa med ingefära, chili och kokosmjölk

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x