Midsommarlunken

Hej igen! ❤️

Igår gick midsommarlunken av stapeln, en mysig liten tillställning där man får springa en 2,2 km runda så många gånger man hinner på 30 min. Milo och Tony var anmälda, jag med men min k*krygg ville inte.

Ursäkta ordvalet men jag är så less på den nu! Jag var nästan bra ju, sen pajade den igen. Gjorde en övning på gymet och så kände jag att det liksom högg till i den igen. Lesson learned!

Det var ett litet taggat gäng som satt på bänkraden och väntade på sin tur att få springa.

Det kördes Friskis & Svettis uppvärmning inför starterna. Fick skratta gott åt Tonys koordination. Han gjorde det faktiskt riktigt bra måste jag säga, kanske har han lite moves där under träningströjan.

Sen stod de laddade inför starten! Jösses, Milo och kompisen i laget drog iväg som raketer! Tony halkade nästan efter….

Första året Milo var med så drog han järnet från start, slutade med håll och gråt 150 meter från mål. Stackars! Han hade ju aldrig ens testat springa en längre sträcka.

Men i år (nåväl, såg inte så lugnt ut i starten) så tog han det lugnare och tog sig runt och sprang hela vägen och fick en hyfsad tid också. Bra jobbat!

Här kom han på upploppet! Så jäkla duktig. Hjärtat gjorde frivolter av stolthet såklart, det gör det ju alltid när det kommer till ens egna ugnar.

Efter loppet bjöds det på saft och bulle, här med lag och klasskompisen Hugo bredvid.

Tony sprang två varv på superbra tid, men han var trött som en gnu och orkade inte fortsätta. ”Pingislunga” hörde jag ett uttryck igår som passade bra på honom.

Det sista vi hörde innan vi åkte hem var att de kom på en tredjeplats med sitt lag. Grymt ju!

Nu dags att ta tag i städning av Vagnhild. Hon ska ju ut och ratta på midsommarafton så nu ska vi göra henne riktigt fin och redo för firande! Har köpt en ny badrumsmatta och nya täcken så tänkte bädda rent och göra myyyyyys där inne nu.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nettan i sumpan
Nettan i sumpan
4 years ago

Hej Nina, följer du SlS_Niklas på instagram ? Tips!! Han är leg.kiropraktor och led- smärtspecialist. Mycket bra övningar, bla häromdagen om ryggskott . Han är grym!

niinis
niinis
Reply to  Nettan i sumpan
4 years ago

Yes! Följer honom, missade dock just det med ryggskott. Måste gå in och kolla igen. Tack! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Rulltårtsbakelser

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x