Dan före midsommarafton

Hej vänner!

Så sent jag hör av mig, hinner precis innan denna dag slår över till midsommarafton (klockan går fel här på bloggen). Idag har vi förberett och fixat inför midsommarfirandet vi ska åka på.

Dagen började dock med en jogg. Gick upp ur sängen och gav mig iväg. Det gäller att bara gĂĄ och inte se sig om, bestämma sig för att man bara ”ska”.

Gick för backarna uppåt men sprang resten. Gick tungt som satan idag men försökte bara lunka fram lite sådär tungt och inte tänka så mycket.

Efter jogg blev det frukost och snabbsvabba av sig. Skulle snabbt göra fransar innan jag drog och styrketränade lite också. Här satt jag hos Evelina och väntade på min tur.

Träning på gymet. Var så sjukt varmt där idag. Du vet när allt är klibbigt, ända in på trosan liksom. Här låg jag på foamrollern. Har fått blåmärken av det, gick på lite för hårt sådär första gångerna.

Efter fransar, träning och dusch så väntade mat. Thai Chicken curry på Chop chop innan det var dags att fixa alla ärenden.

MĂĄste avsluta med att visa världens fiffigaste mellis. Frukt och grönsaksspett. Milo ĂĄt 7 stycken. Haha….

Nu är jag trött dom en gnu hörni, natti natti raringar. Imorgon firar vi midsommar, kikar du inte in mer önskar jag dig och din familj en trevlig sådan.

Du som är ensam. Det är en helt vanlig dag ”egentligen”. Ă„r du ensam…. ät nĂĄgot gott och slĂĄ pĂĄ en riktigt bra film eller serie. Sen kramar jag dig frĂĄn cyber.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
4 years ago

Trevlig Midsommar Nina! 🙂 Vänliga hälsningar Jenny

J
J
4 years ago

Trevlig kväll o tack för en fantastisk blogg!

Eva
Eva
4 years ago

Snygga träningsbyxor vart har du köpt dom

Nästa inlägg

Svärande gubbe på toan

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x