Vår midsommar

Innehåller reklam för Love Forever

Hej finisar! ❤️

Hoppas att ni haft en mysig midsommar. Vår blev allt man kan önska sig. Lugn, skön, god mat och vänner. Milo har vi knappt sett röken av. 3 kompisar som är i ungefär samma ålder. Dom har åkt båt, badat i poolen, i bubbelpoolen, spelat FIFA, hoppat studsmatta och spelat fotboll. Kl halv 1 inatt sa jag åt honom att det var dags att följa ned hem till husvagnen. Då satt dom i bubbelkoppen. Små lyxlirare som njuter av livet.

Vi riggade Vagnhild på förmiddagen. Tanten var lite grinig först. Hon har stått i 10 månader nästan så bromsarna satt fast. Efter en del meckande fick Tony till slut loss dem.

Jag meckade ihop en blomkrans till mig i bilen. Jäklar vad effektiv man kan vara alltså.

Dom bor idylliskt härligt. Kan knappt förklara men hoppas bilderna visar hur magiskt fint dom bor!

En välkomstöl när vi kom fram!

Det fixades bord nere vid vattnet. Allt är så perfekt. Läget, stilen ja men allt verkligen. Solen sken så det blev dessutom perfekt väder. Vad mer kan man önska sig?

Hela högen fick plats vid detta bordet. En härlig lunch med allt man kan tänka sig. Vi var 7 vuxna och 7 barn och så satt vi hur länge som helst och bara njöt.

Mot kvällningen samlades vi nere vid bryggan. Tog också en rundtur med båten. Satt och pratade, kikade på deras as till båt. Vet ni att det är som ett helt hem? Med diskmaskin, ordentligt kök med spis och badkar t.o.m. Så härligt!

Just här skiner kvällssolen in och man kan sitta och bara njuta. Helt galet härligt!

Senare på kvällen förbereddes det för mat och några av barnen och en och annan vuxen spelade FIFA.

Vi blev bjudna på galet goda Vietnamesiska tacos. Det var så galet gott. Bland det godaste som ätits hörni. Han som lagade maten heter Tau och är vän med Terece och Marcus. Han äger >>BunBun Sthlm<<. Dom kör catering och har även en foodtruck. Får du möjlighet nångång så ät hos dem.

Så jäkla härligt och beställa mat därifrån och köra stor bjudning hemma om man vill bjuda på ovanlig och sjukt god mat!

Vi gick till vår Vagnhild sedan där jag förberedde efterrätten. Hundarna stortrivdes hos oss och la sig för att sova medans. Så söta!

Nu ska du då en rundvandring hemma hos Terece och Marcus.

Terece är allt det som jag INTE är när det kommer till inredning. Färg och härligheter. Blir alltid så inspirerad av hennes hem men får aldrig till det själv. Försöker jag ens så blir det liksom platt pannkaka. Jag skulle så gärna vilja ha lite såhär. Det är så mysigt och så himla fint!

I morse när vi vaknade så smög jag och Tony ned till bryggan. Tony tog ett dopp och jag satt och njöt av allt det vackra. Så magiskt vackert!

Vi sa just det i morse när vi satt där. Tänk att få bo såhär, och undra om man njuter av det när man bott där i flera år. Jag frågade och det gjorde dom tydligen. ❤️ Så jäkla härligt!

Måste visa dig sommarens härligaste klänning som Terece har i son webshop. Den här ska jag ha i alla färger ska jag säga det. Så jäkla skön! Perfekt magdöljarklänning, så härlig på och sååå fin! Du hittar den HÄR!

Nu kommer dom och möter oss här med båten. Idag ska vi njuta av midsommardagen på Marholmen. Aldrig varit här tidigare men det verkar skitmysigt!

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Tack för bildbomb. Verkligen underbart läge men personligen gillar jag inte alls inredningsstilen, alldeles för boho för mig. Jag skulle nog valt en mer klassiskt lantlig stil.

Anna
Anna
4 years ago

Superfin klänning men funkar aldrig med One size när man är stl XS-S….

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Terece som har den på sig på bild på hennes sida, hon är 162 cm och väger 52 kg. Hon har stl XS och där ser du hur fint den sitter på henne.

Terece
Reply to  niinis
4 years ago

Hoppsan såg inte ditt svar Nina har nog gått upp ett kilo minst efter denna helg

Terece
Reply to  Anna
4 years ago

Hej Anna, denna klänning funkar utmärkt på XS-S. Kika in på http://www.loveforever.se där jag själv är på bilderna med klänningen jag är 162cm och väger 53kg. Sitter helt perfekt på mig mvh Terece, Love Forever

Lotta
Lotta
4 years ago

Gillar inte one size, funkar inte på xl-xxl.

niinis
niinis
Reply to  Lotta
4 years ago

Ok, jag har 42 i stl. Terece väninna har XL och den funkar utmärkt. Den är jätterymlig vill jag bara tipsa om.

Nästa inlägg

Glad midsommar

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x