ANNONS

Kyckling i dragonsås

/

Igår gjorde jag en väldans god kycklingrätt som jag tänkte tipsa dig om. Den blev verkligen supergod och något jag absolut kommer laga fler gånger. Älskar att hitta vardagsrätter man kan laga igen och igen.

KYCKLING I DRAGONSÅS, 4 pers

1 kg kyckling

Salt & peppar efter smak

3 msk dijonsenap

3 msk kycklingfond

3 msk torkad dragon

2 dl vitt vin

2 dl creme fraiche

1 dl matlagningsgrädde

1 msk majsstärkelse

Gör såhär:

1) Dela kycklingen i mindre bitar. Tänk dig större kuber. Stek i olivolja. Krydda med lite av dragonen och salta & peppra.

2) Ha i dijon, kycklingfond, resten av den torkade dragonen, vinet, creme fraichen och grädden. Låt puttra på medelvärme i ca 10 min.

3) Blanda ut majsstärkelsen med lite vatten. Häll i det i kycklingen och låt kons upp tills du har en riktigt krämig sås kring kycklingen.

Servera med ris, klyftpotatis, potatis och en grönsallad.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00