Dag 1

Morning!

Cupdag 1 gick toppen. Eller toppen….. inte så många vinster men i Milos ålder fokuseras det inte alls på sånt i vår region. Det ska vara roligt.

Det där är olika från region till region. I vissa andra regioner så satsas det mycket hårdare. Där ställs det andra krav på spelare och där kan man t ex ta ut laget efter hur bra spelarna är. Man åker t ex till cuperna med de bästa spelarna. I vår region är det helt förbjudet.

Det här kan man ju tycka väldigt olika om. Jag kan ju tycka att alla ska få spela, i alla fall när de fortfarande är barn. När de blir äldre kan man satsa hårdare, då när de klarar det bättre rent mentalt. Däremot tycker jag att det är helt ok att ta ut lag efter hur de tränat. De som tränar flitigt får spela matcher.

Jag var själv tränare i 5 år i innebandy till killar från de var 9 år till de blev 13. Inte alls lätt ska ni veta. Idag kör vi i alla fall dag 2.

Jag fotade lite till vår instagramsida som vi har på fotbollen. Märks att killarna tycker det här med cup är kul. Idag ska det badas mellan matcherna. Ikväll har jag och en annan mamma tagit initiativ till lite umgänge med lite grill, kanske någon lek och bad, föräldrar och barn blandat. Det ska bli mysigt! Kul när ungarna får cupkänsla även om vi inte bor tillsammans.

Nu ska jag känna efter om jag orkar gå upp och baka bullar och ta med mig. Har sovit lite dåligt så blir det en powernap nu eller bakning? Vi får se?

Hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kallt Västerås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x