Altan nästan klar

Godmorgon raringar!

Har ni börjat gå på semester tro? Känner bara att jag behöver ogga lite över vädret. Blir så less faktiskt. Dels så tycker jag så synd om dom som går på välbehövd ledighet nu och möts av det här. Hos oss ska det ju regna i flera dagar nu. Sen…..lagom till vi blev i stort sett klara med trallen så kan vi inte njuta av den. Nu vill ju jag upp med bubbelkopp och fixa o dona där på baksidan. Men, hur kul är det? Snark…. även om man inte kan rå över väder så suger detta röv!

Såhär blev det sen när jag var klar igår. Pappa hjälpte mig att hämta mer virke och så gjorde vi klart tillsammans. Han sågade ur inne vid väggen vid huset. Det hade varit en utmaning att fixa själv.

Jag ska olja in altanen så den blir liknande grå som den gamla. Den är nämligen lastgammal och väldigt sliten. Ska åka in till färgaffären idag och kolla vilken det är man ska ha. Lär dock få vänta tills den torkat….

…..såhär ser det nämligen ut nu. Vi har kvar att sätta några stolpar. Sedan blir det lite textilier som ska hänga runt för lite insynsskydd men att det ändå släpper igenom ljus och att man kan se milo på studsmattan.

Här är ”moodboard” för hur jag vill ha känslan. Lite bohemiskt, ”loungeigt”, mysigt och sådär så man vill sitta där och hänga. Sen ska det finnas plats för lite solning också. Jaja, ni får se sen när allt är klart.

Sitter och äter frukost här med en katt på magen. Just nu äter jag den här glutenfria müslin från Finax. Den är såååå god! Äpple, päron och ingefärabitarna i är godast. Rekommenderas varmt!

Nu ska jag jobba undan lite här. Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
4 years ago

Wow, vad bra det blir Ser fram emot att följa inredningresan. Blir så inspiratad av dig.
Här hemma ska vi ta tag i sovrummet. Beställt en ny säng som står ouppackad i garaget i väntan på att sovrummet ska fixas och med tanke på vädret är det ett perfekt projekt nu även om jag hellre fixat ute… Önskar dig en fin dag. Kram

niinis
niinis
Reply to  Annika
4 years ago

Kul att du blir inspirerad. Sovrummet hinner vi i höst sen. Detsamma till dig! Kram

Berit
Berit
4 years ago

Åh det ser underbart ut på inspo bilderna!! Man vill ju ha sådär ombonat. Men vad händer vid första blåsten och stört regnet med gardiner och allt hängande…Sveriges väder är liksom aldrig sådär magiskt (fast förra sommaren va underbar)
Så skönt att du ha en pappa som kan hjälpa till då det blir knepigt men annars är du en sjutusan till kvinna att fixa det mesta själv 🙂

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Gardiner måste man ha tunna skira som torkar snabbt….kuddar finns ju regntåliga. Men jag är rätt duktig på att bära in dem i skydd. Är ju sååååå mysigt!

Tack! Vad snällt sagt! ❤️

Katarina
Katarina
4 years ago

Du regnet behövs verkligen. Tycker det skönt med några regndagar och hoppas på sol och värme om någon vecka när jag går på semester. Ha det!

niinis
niinis
Reply to  Katarina
4 years ago

Absolut, men kanske inte i en hel vecka i streck. Kan regna på nätterna, det skulle vara optimalt.

Katrin
Katrin
4 years ago

Du är så duktig! Och att du orkar fixa och greja, jag orkar ingenting men har huvet fullt sv drömmar och bilder

niinis
niinis
Reply to  Katrin
4 years ago

Tack! ❤️ När jag har bra dagar har jag massor med energi och då brukar jag passa på. Kram

Eva
Eva
4 years ago

Vädret blir vad det blir. Älskar ömsom sol ömsom regn.
Sommaren för två år sedan när min sambo opererades för cancer klagade alla på vädret men alltså för oss var det en skönt väder och vi var hemma och tog det för vad det var. Tror nog att det blir lite vad man gör det till. Man får rätta sig efter vädret helt enkelt och inte hänga upp sig på att det ska vara sol hela tiden☀️☔️
Vi lägger inte så stor vikt vid det i alla fall med lite perspektiv

Deseree
Deseree
4 years ago

Det kommer nog bli jättefint! Kolla in karlavägeninrednings webbshop där finns det mkt fina textiler och mattor som skulle passa till dig.

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Här i norr har vi då inte haft nån riktig värme på några veckor nu och det har regnat lite nästan varje dag. Är också bra på att hänga läpp över vädret, allt blir ju så mkt roligare med sol och värme. Försöker se det positiva. Nu går det ju att sova utan att bada i svett, och så mår barnen bättre när det inte är för varmt. Men lite badväder vill jag allt ha

Nästa inlägg

Superhärlig helg!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x