ANNONS

Altan nästan klar

/

Godmorgon raringar!

Har ni börjat gå på semester tro? Känner bara att jag behöver ogga lite över vädret. Blir så less faktiskt. Dels så tycker jag så synd om dom som går på välbehövd ledighet nu och möts av det här. Hos oss ska det ju regna i flera dagar nu. Sen…..lagom till vi blev i stort sett klara med trallen så kan vi inte njuta av den. Nu vill ju jag upp med bubbelkopp och fixa o dona där på baksidan. Men, hur kul är det? Snark…. även om man inte kan rå över väder så suger detta röv!

Såhär blev det sen när jag var klar igår. Pappa hjälpte mig att hämta mer virke och så gjorde vi klart tillsammans. Han sågade ur inne vid väggen vid huset. Det hade varit en utmaning att fixa själv.

Jag ska olja in altanen så den blir liknande grå som den gamla. Den är nämligen lastgammal och väldigt sliten. Ska åka in till färgaffären idag och kolla vilken det är man ska ha. Lär dock få vänta tills den torkat….

…..såhär ser det nämligen ut nu. Vi har kvar att sätta några stolpar. Sedan blir det lite textilier som ska hänga runt för lite insynsskydd men att det ändå släpper igenom ljus och att man kan se milo på studsmattan.

Här är ”moodboard” för hur jag vill ha känslan. Lite bohemiskt, ”loungeigt”, mysigt och sådär så man vill sitta där och hänga. Sen ska det finnas plats för lite solning också. Jaja, ni får se sen när allt är klart.

Sitter och äter frukost här med en katt på magen. Just nu äter jag den här glutenfria müslin från Finax. Den är såååå god! Äpple, päron och ingefärabitarna i är godast. Rekommenderas varmt!

Nu ska jag jobba undan lite här. Hörs senare!

Kram Nina

11
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00