Fynda lyxigt smink

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel.

Vill tipsa dig om ett riktigt bra erbjudande nu. NordicFeel har nämligen 20% på allt hos Lancome. Ett riktigt bra lite lyxigare mörke som har riktigt bra produkter!

Vill tipsa om en av mina favoriter från Lancome. Det är denna underlagskräm som heter >>Jag som är torr i huden får nästan som ett lager av fuktgivande kräm i ansiktet av denna. Den torkar inte ut alls och lägger sig inte som torra fläckar i ansiktet som en del underlagskrämer kan göra.

Funderar du på vilken färg man ska ha så brukar jag säga det att man ska utgå ifrån sin egen ton på huden. Är du mer rosa än gul/grön ska du hålla dig till de tonerna på foundation. Är du mer gul/grön så håll dig till de tonerna.

Ett enkelt sätt att testa sin hudton är att trycka hårt på handen under tummen, den färgen det blir när du släpper brukar skifta åt rosa eller åt det gul/gröna hållet. Den hudtonen har du.

(Sorry min utväxt på mina naglar, ska göra ny påfyllning snart). Visar här hur jag menar. Bara pressa hårt med tummen och släpp, den färgen som det blir av trycker den hudtonen har du. Jag är gul/grön i min hudton som du säkert ser.

En annan storfavorit som är en av deras absoluta bästsäljare är deras mascara som heter >>Hypnose<<. Gör fransarna upp till 6 ggr fylligare och kan målas i flera lager utan att klumpa.

>>HÄR<< hittar du till alla Lancomes produkter som det just nu är 20% rabatt på!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nutellakakor på bara 4 ingredienser

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x