ANNONS
Integritet på Tailsweep

Altanfix och på väg

/

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej från bilen!

Här sitter jag och ska strax lägga mitt huvud lite snyggt på kudden här mot rutan och ta en powernap.

Har jordens fläskigaste munsår! Råkade bränna läpparna på Milos cup förra helgen och då kommer det som ett brev på posten. Ungefär 7 herpesblåsor har jag. Du som har herpes vet exakt hur jäkla ont de där blåsorna kan göra.

Vi har just ätit lite sen ”mellis” här i bilen. Vi ska nämligen äta när vi kommer fram så något litet för att inte vara vrålhungrig.

Idag blev det så att vi fixade hemma istället och tog det lugnt utan att börja stressa iväg. Så jäkla skönt! Jag fick fixa lite på baksidan bara för att se om mina planer med allt blev som jag tänkt.

Fattas mattor och överkast som jag ska ha över ”soffan.” Poolen ska fyllas och vi ska få upp segelduk och parasoll över det här.

>>Makraméamplarna<< ska jag köpa sånt gräs till. Har hängt upp lite plastgrönt provisoriskt bara för att se hur det skulle bli. Älskar dem! ❤️

Korgen till Dracaenapalmen blev så perfekt. Många har den som sommarväska men jag tyckte den var superfin som kruka till blomman!

Detta är en >>ljushållare<< men jag hade i en kvist av min garderobsblomma istället.

>>HÄR.<<

Ja så blev det när jag fick testa lite. Nästa vecka ska det bli riktigt fint väder från onsdag, då jäklar ska det bli klart och mys de lux fix.

Nu ska jag vila lite här i bilen. Hörs sen!

Kram Nina

6

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00