Dag 1 Leksand Sommarland

Vilken dag! Vilken fantastisk dag vi fick igår. Vi fick liksom sol hela långa dagen. Det hade vi ju inte alls räknat med så det kom som en riktig bonus och överraskning.

Vi började med vattenlandet. Milo och Tony plöjde igenom det. Testade nog allt, hela patrasket. Joag satt och jobbade under tiden. Hade klätt på mig lite för mycket bara så det blev lite varmt men skuggan blev bra….

Sen skulle det upptäckas allt på hela området. Vi kan ju vara överens om att Milo älskar allt som handlar om att hoppa! Han måste ha studsat miljarder gånger igår.

Det åktes både ungdomsgocart och dubbelcart. Fick skratta gott åt Tony som helt missade att de vinkade av dem och tog ett varv extra.

Lasertag avverkades också! Så spännande att titta på och man ville nästan kasta sig med också.

Mina fina människor! ❤️

En liten sittpaus medan Milo övade på dubbelvolter. Vet ni hur länge vi satt här? Inte jag heller men det kändes som en hel evighet.

Efter vi kom hem från sommarlandet så somnade jag som en stock. Tog en nätt liten powernap på 1,5 timma. Sååå skönt!

Bli inte rädd nu men jag fick lite allergi i ögat när jag vaknade. Det rann och gjorde sååå ont. Mitt munsår ser heller inte så kul ut men nu äntligen är det på bättringsvägen. Så skönt!

I förrgår kväll och igår åt vi grillbuffe borta vid restaurangen. Just här såg det tomt ut men det var verkligen knökat med folk.

Bilder från när vi strosade runt här på campingen. Så fint med vattnet precis bredvid. Så fort man får lite vatten bredvid såhär så händer något. Det blir så otroligt mysigt på något sätt.

Nu på morgonen har jag varit ute och gått i 50 min. Så skönt start på morgonen. Gick förbi det som heter Siljan Wipeout, och kolla huset med torvtak? På baksidan av huset hade de utsikt mot Siljan och en eldstad på altanen som var gjord i sten och lika hög som huset. Så otroligt fint!

Nu pustar jag ut lite här innan jag ska väcka familjen och vi ska gå ned till restaurangen och äta frukost.

Idag väntar dag 2 (sista dagen) på Leksand Sommarland. Det ska inte vara bra väder men är det uppehåll så kör vi lite till. Regnar det så åker vi hem i skaplig tid istället. Hem och krama på katten och de stora barnen som roddar med katt & hus.

De får alltid lite restriktioner när vi åker hemifrån.

* Ingen stor fest – kom ihåg att grannarna håller koll åt oss!

* Huset ska se ut som när vi lämnade det. (Jag städar innan vi åker hemifrån).

* Katten ska ha mat och rent vatten morgon och kväll.

Ibland har en hel hög sovit över. Det har bott folk i alla sängar och soffor. Har ni bäddat åt alla frågar jag alltid? Varje gång har någon sovit under någon filt med de vanliga soffkuddarna. Fasen, man har ett skåp fullt av rena sängkläder liksom….

….men man var nog jäkligt obrydd som ung. Sånt brydde man sig ju aldrig om. Lakan? Va? Jag sover här under min jeansjacka typ. Jag tänker mest på att det ska vara skönt och trivsamt för folk som stannar över men det skiter ju dom i.

Hepp, dags att väcka familjen. Ha en fin Söndag alla. Hörs sen.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fruktsallad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x