Sommarlunken

Alltså sommarledigheten när den är som bäst. Man bara är och gör det som faller en in. Finns det något så ljuvligt? Sommarlunken….

Jag startade min morgon 06.30 i den här. 40 grader stod mätaren på och jag klev ned i ett riktigt hett bad. Fifasen som jag njuter när det känns som huden krullar sig av värmen. Man liksom ryser in i benen för att det är så varmt. Min pappa och syster är likadana. Det ska vara hett som fan, annars får det vara. Så dealen är att jag eldar på den här poolen till morgonen, tar mitt heta bad och sen sänker jag den så alla andra i familjen kan bada.

Det rykte ända upp i taknocken av värmen och så småduggade det. Så ljuvligt alltså….jag njöt för fulla muggar.

Efter att jag badat och jobbat så gav vi oss av på promenad på lunchen. Tony jobbar också men vi fick låna honom en stund över lunchen så han hakade på.

Råkade bli en riktigt lång hörni. Shit vad slut jag var, det kändes som om vi aldrig skulle komma hem igen. Helt bisarrt! Milo var med på cykeln också….försöker alltid få med honom så han med får röra på sig. Vårt gym är sommarstängt nu så för tillfället får vi sköta träningen på eget håll, pågår i en månad.

Älskar dock promenaderna och blev så jäkla pepp nu igen när jag lyssnade på Anders på Sommarpratarna. Lyssna på det!

Tog ett till bad när vi kom hem medan Tony surt fick fortsätta jobba. Lyxen med att ha det jobb jag har…. ❤️ Detta bad fick jag med Milo som sällis i alla fall. Han äääääälskar o bubbla.

Hittade en miljard gamla bilder i en portabel hårddisk som vi har. Alltså lycka! Alla våra bröllopsbilder, filmer och videos på barnen när de år små, bilder från förlossningen med Milo. Ja men allt! Så lycklig! Trodde alla dom bilderna var borta ju så snacka om lycka.

Nu ska jag ta kväll här. Ska slurpa i mig dagens sista tillskott, Milo ska få sina till natten och sen är det nog bara tandborstningen kvar. Har en inombordsfinne vid näsvingen som också behöver lite kärlek.

Natti natti sötisar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kolakrämstårta med blåbär

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x