Börjar bli färdigt

Inlägget innehåller annonslänk genom reklam för Cellbes

Gokväll på er!

Alltså mitt humör, whats up?! Jag har fått mens men känner mig ändå sin ett ösregn. Blir inte klok på hormonerna i min ålder alltså.

Eller så är jag bara allmänt less och trött, man kan ju faktiskt vara på pissdåligt humör och känna sig låg och less utan att det alltid ska handla om hormoner. Man blir lite hjärntvättad av hormoner i min ålder för det är bra jäkla mycket som handlar om det ändå.

Otålig, less, lättirriterad, trött, sliten och allmänt ur fas. Bekymmersrynkan är djupare än Grand Canyon. Där har ni mig. Visst låter jag som en superpepp människa att ha i sin närhet nu? Haha…. tillåt mig att skratta lite. Ibland är det bara en skitdag helt enkelt.

Jaja, dagen har ändå gått. Den har varit helt ok. Har inte fått något utbrott men fått tugga mig hårt i kinderna för att inte tagga till. Vidrig känsla det där och något som känns som man absolut inte kan rå över. Tror faktiskt jag ska tvätta fejset, borsta tänderna och gå o lägga mig i sängen och försöka få ihop lite mer sömn än jag fått de två senaste nätterna. Kan ju vara så enkelt också.

Startade dagen med bad. Vattnet var 40 grader så Milo fick kämpa sig i. Den skulle vara på 38 men hade ändå ställt sig på 40. 2 grader är mer än man tror på skinnet.

Den här filuren får mig dock alltid på bra humör. Eller alltid, nu tog jag i från tårna. Fifan man kan ju få dåndimpen ibland såklart. När han är på pisshumör och jag är det samtidigt….ja då jäklar kan det gnistra till. Men för det mesta ger han mig lycka och glädje den här energispridaren. ❤️

>>Ljusslingan<< var så jädra bra. Visste inte om den skulle vara tillräckligt lång och hur den skulle lysa i mörkret? Men den slog alla mina förväntningar. 10 meter lång är den och sladden sammanlagt 16 meter. Räcker till mycket! Mysigt sken som inte lyser för mycket, det var nämligen viktigt.

Lite bilder från vår baksida i sin helhet. Idag åkte vi till Hornbach och Jysk för att inhandla en rullgardin som skulle täppa igen en öppning som vi har på baksidan. Men den fan var ju genomskinlig som ett par spetstrosor så den kunde vi inte använda.

Satt upp ett riktigt grovt linnetyg istället som är lite vattenavvisande. Blev faktiskt superbra!

Vi satte upp ett solsegel och så fick parasollet stå kvar. Detta håller mycket regn borta utan att man för den sakens skull måste ha tak. Dynor och kuddar ligger skyddande för de där vanliga regnen. Skyfallen behöver de kanske lite skydd ifrån.

Runt en del av altanen har vi satt lite tyg som insynsskydd och myskänsla. Tyget är ett tunt spetstyg som kan bli blött. Torkar på nolltid.

Nu är det i stort sett bara mattan kvar, den och lite mer växter och palmer. Just ja, ett parasoll till…. sen är jag nog nöjd för denna sommar.

Nu ska jag ta min bekymmersrynka och försöka sova ikapp lite timmar, jag tror jag behöver det.

Natti natti finisar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
4 years ago

Det ser supermysigt ut! Var har du hittat de fina ljusstakarna? Vi håller på att bygga tak på vår altan, och sen ska vi glasa in. Men jag är ju såklart redan i inredningsfasen o kollar ljusslingor, möbler & dekoration 😉

Nästa inlägg

Nyttiga strips

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x