Härlig dag och snyggt mode

Innehåller reklam för min vän Terece och Love Forever.

Men hej!

Har påbörjat ett inlägg flera ggr idag men så fort jag satt mig har något kommit i vägen. Förberedelserna inför Båstad är i full gång och idag har vi flängt och farit. Idag gick också Tony på semester äntligen. Så skönt!

Alltså hörni…. snacka om att man ändrar rutinerna nu. Frukost äter man vid lunchtid och lunch vid middagstid. Man ”glömmer” typ middagen. Tack och lov för yoghurt och smörgås.

Jag envisas med att äta frukosten ute på altanen på baksidan. Det kan tammefasen snöa och vara drivis, jag SKA äta min frukost där.

Behind the scenes kan man väl säga. Haha…. När bilden togs så dreglade jag yoghurt över hela hakan. Haha….

Måste berätta om vår dag igår! Vi åkte och hälsade på min vän Terece i hennes butik i Norrtälje. Hon har ju drivit Love Forever så länge jag känt henne så hon är Love Forever Terece för mig. Hon är så jäkla duktig och jobbar och sliter som en galning. All cred till henne! ❤️

Så mysig shop och herreminjee vad kläder hon fått ihop. Finns så mycket att välja på så man blir knäpp. Jag kom hem med en hel kasse med massa fint! Perfekt nu när vi ska till Båstad.

Bl a dessa galet snygga kilklackar! Blev både >>svarta<< och >>camel<<. Dom är rejält höga men det är hög platå på så det känns inte som att gå i klackar. Jag gick i mina hela kvällen när vi strosade runt i Norrtälje och fick inte ont alls!

Ska visa dig varefter jag har på mig kläderna, så mycket snyggt!

Blev också väääärldens finaste klänning som jag ska ta bättre bild på sen. Ringen fick också följa med hem. Så annorlunda, speciell och blaffig.

Vi blev hungriga efter besöket i hennes butik och gav oss av in till Norrtälje för att hitta en restaurang. Hittade det här stället som bara haft öppet i 1 1/2 vecka.

Terece urfina och supersköna klänning hittar du >>HÄR<<. Den har slitsar upp på sidorna och materialet är så skönt!

Efter maten blev det kaffe och glassjakt. Tyvärr så var de flesta ställena stängda i Norrtälje. Hittade ett hak till slut som det blev en glasspaus på, dock inget kaffe, han hade stängt av maskinen redan.

När vi sedan började vandra vidare från detta ställe upptäckte vi världens bästa ställe som inte bara hade hemgjord glass utan också hemgjorda våfflor till glassen. Världens bästa service hade dem också. De sa att de alltid haft öppet så länge som det är gäster där.

Jag själv fick en visning i köket på hur glassen tillverkades. Fantastiskt! Loren Jin’s Gelato & wafflehouse hette det.

Det såg så sjukt gott ut så det blev glass här också. Här hade ni t ex en choklad och chiliglass som skulle frysas in över natten för att plockas fram dagen efter. Så vackert ju! Den ovanför var en saltlakrits glass som dekorerades medan vi tittade på.

Efter den sena glassen upptäckte vi att klockan var 9 på kvällen. Blev en promenad bort till bilarna genom ett fint Norrtälje. Har ni möjlighet så kvista förbi den staden. Så fint!

Idag var vi förbi Mall of Scandinavia. Tony hade möte och jag hade lite ärenden jag skulle fixa. Sen hade Milo sparat ihop pengar till ett spel och idag (när han fick sin veckopeng) så hade han äntligen fått ihop hela summan. Gissa hur snabbt han ville åka till Gamestop?

Mamman susade visst förbi Michael Kors också och inhandlade en väska och ett par skor. Nu tror jag att jag är kittad för semestern.

Nu ska jag få minstingen i familjen att sova. Han håller på att vända på dygnet alldeles.

Natti natti hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pela
Pela
4 years ago

Hej
De där skorna från MK är verkligen du . Riktigt snygga! Ha en skön stund i Båstad!

niinis
niinis
Reply to  Pela
4 years ago

Tycker du? Åh tack! Ja jag älskade dom direkt när jag såg dem! Tack snälla, det ska vi verkligen försöka ha. ❤️

Carina S
Carina S
4 years ago

Wow, va snygga skorna va!!! Trevlig semester nu

Nästa inlägg

Lime och citronis

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x