Frågor

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar genom Cellbes och Love Forever.

Fick lite frågor om lite kläder som jag tänkte att jag skulle gå igenom nu.

Min gröna >>kavaj<<, på REA just nu dessutom! Älskar den. Så bra kvalitet och så skön på.

>>Klänningen<< som jag vill bo i och så mina apsköna >>sandaler<<. De är de skönaste sandaler jag någonsin haft. Någon slags skön mjuk foam i sulan som gör att den följer foten. Kan gå i dom heeeela dagarna utan att få ont alls. Märket är Tamaris och dom är ju kända för att göra fantastiska skor.

Kikade ju in på Cellbes och hittade vår baksida där! >>kuddfodralen<< (REA) fanns med.

Nu ska jag sätta mig och blogga om vår resa samtidigt som jag ligger i hotellsängen här och kollar Sommarkrysset med ett öga.

Hörs snart igen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sverigekaka med äppelfyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x