Efterlängtad dejt och imorgon åker han…..

Hej finisar!

Sitter här och väntar på att min deg till pizzan ska bli klar. Har gjort en lowcarb deg till den som ska bli väldigt spännande att smaka sen.

Idag har jag varit och träffat kära Hannah i storstan!

Vi sågs uppe på vackra Skinnarviksberget (också apberget kallat).

Kommer eventuellt synas i ett kommande tv-projekt. Imorgon är jag bjuden på kräftkalas hos Hannah så från att inte ha setts på nästan ett år till att få ses 2 dagar i följd. ❤️

Det konstiga är att är man goda vänner så känns det inte som om det var 1 år sedan man sågs, det känns som igår. Så knasigt men sant. Vi har haft planerade dejter ett flertal gånger men det har alltid kommit något i vägen antingen för mig eller för Hannah. Tur det finns sms och andra sätt att höras på. Tänk, det var under tiden som jag bloggade på Hannahs portal som jag kom med i Hela Sverige Bakar och hela konkarongen tog fart! Jäääättelängesen, våra barn var små då. Galet!

Här hemma pågår packning för fullt. Okristligt tidigt ska Elliot åka mot Arlanda och vidare mot Mallis. Hjärtat värker och jag har en gråtklump i halsen hela tiden. Känns bra att jag har fullt upp imorgon så att jag inte tänker på det. Vi har kommit överens om att jag inte åker med till Arlanda, hans två kompisar ska köra honom och jag får såga hejdå hemma. Kommer gråta sönder och det är inget kul sätt att skiljas åt på på Arlanda.

Kan knappt prata om det…. imorgon kommer jag nog vara ett litet ras. Nu ska jag vila lite, Elliot är hos vänner och äter ikväll och skulle komma hem sent. Kommer förmodligen inte sova alls utan tar all sömn på planet istället. Jag ska passa på att sova lite nu. Bävar för imorgon…. men är glad i hjärtat ändå, för hans skull.

Ha en fin kväll hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnnaCarin Westh
AnnaCarin Westh
4 years ago

Det kommer gå bra. Min dotter är på Cypern sen i maj. Man vänjer sig. Mycket sms blir det så klart. Det är tredje sommaren hon är iväg. Tänker bara att hon flyttat hemifrån. Sen rätt var det är är de hemma igen o allt är som vanligt.

niinis
niinis
Reply to  AnnaCarin Westh
4 years ago

Åh tack för pepp! Gråtit precis hela morgonen. Måste badda ögonen med is snart. Tack! ❤️

Nästa inlägg

Avskedsmiddag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x