Kräftis

Hej på er!

Så hur går det för mig här hemma? Sådär skulle jag vilja säga, det är tufft på många olika sätt att ”Mellan” är på Mallis. Flygresan gick toppen, höll koll lite då och då med Flightradar24. Bästa tipset till dig som har nära och kära som är ute och flyger.

Vi har pratat mycket på FaceTime och i telefon. Har vänner som har lägenhet på Palma som jag också haft kontakt med. Dom ska vara där i ytterligare 2 veckor så de ska ses därnere och det känns så tryggt att han har dem såhär i början när man inte känner någon och är rätt mycket ensam.

Igår blev det en jättetrevlig kräftskiva med tjejerna. Precis vad jag behövde och blev glad över. ❤️

Här hemma står vi i valet och kvalet…. åka på tripp med Vagnhild eller bara skita i allt, planen var att vi skulle åka och allt är förberett och klart. Men är så ofantligt trött och sliten just nu känner jag, detta har tagit så hårt mentalt och så är jag inte riktigt 100 själv heller.

Återstår att se vad vi gör. Hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tårarna vill inte sluta rinna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x