Flösch de luxe middag

Hej vänner!

Ligger här på Rullsands Camping och slappar i soffan. Vagnhild tar fint hand om oss. Håller oss varma och ser till att vi får lagad mat. Vi kom hit rätt sent ikväll och var vrålhungriga.

Vi kollade maten och då fanns det grillbuffe för 295kr/pers och 150kr/barn. Förra året när vi var här så var inte maten sådär superbra ska jag vara ärlig och säga. Det som var riktigt gott förra året var pizzorna, men jag äter inte gluten (helst inte nu när magen verkar extra känslig) ju så då är det ju rätt kört för en annan. Så att pynta 750 pix + dryck för en buffé som inte är så god…. nä, det fick bli en riktig brakmiddag de luxe här i husvagnen istället.

Kolla bara?!

HAHAHAHAHA…. kycklingkörv, stekt ägg, johnny P:s starka senap och några kocktailisar. På papptallrik med pappmugg. LYYYYYYXIIIIIGT! Gjorde t.o.m lite snitt i körven.

Vi kom iväg rätt sent i eftermiddags. Skönt att det bara är lite drygt 1,5 timmes bilfärd hit. Värre när vi brassade till mormor.

Som vanligt är det störtmysigt! Älskar vår Vagnhild. Dock så har en ny låga väckts till liv i mig. Jag vill köpa en ny husvagn, en lite större, en långbädd som det heter. En lite äldre så jag får renovera den också. Sååå kul!

Sen får vi sälja Vagnhild till en annan familj som jag hoppas älskar henne lika mycket som vi gör. Det kommer göra ont i hjärtat att se henne flytta till en annan familj tror jag…..men samtidigt härligt att hon kan bringa en massa lycka i en annan familj.

Jag har äntligen fått tid och fixa tånaglarna här i husvagnen. Det här nagellacket med den här färgen från Lumene finns inte kvar längre. Buhuuuu, älskar den nämligen! En färg som känns som en blandning mellan rött och rosa.

Måste däremot tipsa om de här >>dropparna från Essie<< som gör så nagellacket torkar på 2 sekunder. Måste vara världens bästa påfund! Kan inte leva utan den här lilla flaskan längre. Har ALLTID på det när jag målar nagellack. Det är som topplack och ultrarapid torkande droppar i samma. Du kan typ ta på dig skorna direkt efter du haft på dropparna, sjukt! Bästa!

Alltså, att semestra med Vagnhild är verkligen bästa sättet för mig att koppla av. Här kan jag typ dammsuga och diska en pyttedisk. That’s it! Det tar 45 sekunder och dammsuga, diska tar kanske 5 minuter borta vid servicehuset. Sen är jag fri att bara vara.

Det finns inga måsten! Hemma med semester så sätter man ju igång all världens projekt ju. Man ser allt som skulle behöva fixas. Ingen ro överhuvudtaget, i alla fall inte så att man känner att man kan koppla bort och koppla av. Därför är Vagnhild det absolut bästa sättet att få avkoppling på.

Har precis pratat med ”Mellan” på FaceTime. Han var på väg för att dricka nån drink med sin ”roomie.” Så härligt att se honom glad. Det gör mig glad….

Nä, nu vill Milo att vi ska ”kalla” hans täcke. Det betyder att man har täcket ute en stund så det blir kallt. Men just nu regnar det som tusan här så risken är att täcket blir lite väl ”kallat”. Tänk, han är precis som sin far. Allt ska vara kallt. Alltid!

Hörni, natti natti sötisar!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snabba bullar utan jäst

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x