Reboosta din hud

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Nystart?

Ja men kanske även för vår hud? När jag jobbade som butikschef på Kicks så rekommenderade jag alltid Loreal som ett perfekt budgetmärke om man inte ville köpa det dyraste.

Loreal har bra produkter till ett bra pris. Det är sällan som jag blivit missnöjd med en produkt från det märket.

Nu när semestrarna lider mot sitt slut, dock ej sommaren för enligt mig är det sommar hela augusti ut, så kan det vara toppen att ta lite extra hand om sin hud. Även om sommaren är härlig för oss på många sätt så kan den också ”slita” lite på huden.

Vi äter mer oregelbundet, solar den mer än vanligt, blöter den oftare i salta bad, dricker kanske mer vin, kanske frångår vi t ex också från våra dagliga hudvårdsrutiner? Kort och gott så är det typiskt för hur man sliter mer på huden.

Här tänkte jag tipsa om 4 budgetprodukter dom är toppen att reboosta huden med efter semestrarna. Just nu 20% rabatt på Loreals hela sortiment.

1) Dagkräm

Dessa 5 produkter kommer få din hud härligt rengjord och återfuktad, som en riktig boost efter sommarens slitage.

1) Ansiktsskrubb: En underbar skrubb att rengöra ansiktet ifrån döda hudceller, torra partier, ojämnheter och orenheter. Denna skrubb innehåller 3 olika 100 % naturliga sockerarter och acaipulver för att exfoliera huden ren. Druvkärneoljan och monoioljan gör huden återfuktad. Skrubba ansiktet 3 ggr/vecka 2 första veckorna, återgå sedan till 1 g/vecka. Huden kommer bli superfräsch, silkeslen och mjuk.

2) Ansiktsvatten: Denna ansiktsvatten är för lite torrare och lite känsligare hud, din hud kommer behöva bli varsamt behandlad varför denna passar perfekt. Din hud rengörs. Alla rester av smuts och makeup avlägsnas och din hud känns lugnad och behaglig efter tvätten.

3) Ansiktstvätt: Denna rengöringsgele rengör och avlägsnar smuts och makeup. Gelén blir till en mousse när du tvättar med den. Har lugnande och återfuktande egenskaper. Var inte rädd för att använda fukt även om du är oljig i huden, oftast beror det på att huden är torr och tillverkar därför med talg och känns därför oljig.

4) Ansiktsmask: En härlig mask som ger intensiv näring under natten.

5) Dagkräm: Denna dagkräm hjälper till att förnya huden. Huden blir mjukare och smidigare och gör huden med strålande.

Hudvårdsrutinen kan se ut som följer, obs: denna hudvårdsrutin startar du med på kvällen:

1) Skrubba ansiktet. Börja med att fukta ansiktet lätt. Ta sedan en klick skrubb och skrubba hela ansiktet med cirkulerande rörelser. Var försiktigt med huden kring ögonen. Dock så kan du med fördel skrubba även läpparna. Skölj noga med ljummet vatten.

2) Badda med ansiktsvatten. Ha på ansiktsvatten på en bomullspad, rengör sedan hela ansiktet (även halsen) ifrån alla rester och kvarvarande smuts.

3) Ha på ansiktsmasken. Börja med att ha på ett runt lager av ansiktsmasken, fyll sedan på ett tjockare lager, låt det verka i ca 15 min. Ta sedan en bomullspad och torka bort det överflödiga. Resten kan sitta kvar över natten.

4) Morgontvätt. Starta morgonen med att tvätta ansiktet med cleansinggel.

5) Ansiktsvatten. På med några droppar ansiktsvatten på en bomullspad, rengör hela ansiktet samt halsen från tvålresterna samt lugna huden efter tvätten.

6) På med dagkräm. Avsluta med att ha på dagkräm på både ansikte och hals.

På kvällen gör du om samma sak. Dock så utelämnar du skrubben alla dagar utom 3 de första 2 veckorna, sedan använder du skrubben 1 g/vecka. De kvällar du inte använder skrubben så tvättar du ansiktet med ansiktstvätten och gör resten i husvårdsrutinen.

Detta kommer reboosta huden och ge det den behöver efter sommaren och förbereda den för höstens kalla vindar och krispiga luft.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fläpp i bakskann’!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x