Erbjudanden för din hud

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel.

Måste in och tipsa dig om lite erbjudanden såhär lagom till löning. Jag brukar alltid ha så att allt tar slut, är det inte tillskotten så är det smink eller hudprodukter.

Minns ni att jag berättade om världens bästa rengöringsapparat som jag har? Denna lilla mackapär har gjort underverk på oss här i familjen. En av sönerna hade stora problem med acne men med denna lilla pryl försvann allt! Helt galet så effektiv den är. Då kan jag berätta att jag köpt allt i produktväg på hela marknaden för att han ska få bort det. Det har kostat skjortan och halva armen för såna produkter brukar inte direkt vara billiga. Någon produkt har fungerar hyfsat, någon inte alls. Men denna funkade. Med bra produkter för hans hudtyp och den här lilla rengöringsmackapären så är det borta!

Det är alltså en ansiktsrengöringsborste. Den här kör vi 1 minut morgon och kväll. Den rengör på djupet men ändå skonsamt, dessutom ger den en jämnare hud. Mina porer har t ex blivit så mycket mindre sen jag började med den här. Jag har kört med den nu i 4 månader och har inte haft en enda finne. Inte en enda torr fläck utan bara len skön hud. Vi (jag och sonen) är sååå nöjda med den! Jag läste på massor innan jag beställde den, kunde läsa fler på nätet som haft samma problem men fått så bra hjälp av denna.

Den finns i lite olika storlekar. Alla varianter hittar du HÄR. Vi har den som heter Foreo Mini 2. Just nu upp till 20% rabatt på alla FOREOS.

Sen måste jag tipsa dig om ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till ansiktet. Just nu erbjudande på det! Lite dyrare men oj vilken ordning jag fått på huden alltså. Bara den här fantastiska tvätten som jag har. Jag har ju hittills haft storleken längst till höger på min >>special cleansing gel<< (ansiktstvätt).

Men nu har jag den här zaggadongstorleken på min cleansing gel (HÄR hittar du den. Jag är i alla fall tvärnöjd med den!

Måste bara säga att min hud i ansiktet är så len numera. Sminket sitter mycket finare då och så känner man sig liksom fräsch när det inte finns kvisslor, torrhet eller ofräscha döda hudceller. Tips tips!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carola
Carola
4 years ago

Har dom dagcream som du använder också? Måste inhandla nya creamer till mitt ansikte, både rengöring och dag men jag vet inte vilket märke jag ska köpa är ”lite” äldre än du och har lite pigmentfläckar.

niinis
niinis
Reply to  Carola
4 years ago

Japp, jag har den dagkrämen som ger extra fukt! Den är fantastisk. Tror också dom har en för pigmentfläckar. Skulle jag sola skulle jag ha mustasch.

Nästa inlägg

Fastnat totalt

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x