Mellan

Ni anar inte hur glad jag är idag! Min ”Mellan” kommer hem inatt. Jag och hans pappa ska åka och hämta honom inatt och jag kan knappt bärga mig. Som jag saknat denna unge alltså! ❤️❤️❤️

Han har haft livets glada dagar på Mallorca och Palma. Lina som han bott hos har visat sig vara världens finaste och gulligaste människa som gjort Elliots vistelse till allt han kunnat drömma om.

Jag är så stolt över honom som vågade. Det var tufft för honom i början. Att kliva utanför en komfortabel zon gånger 3000. Flyga själv (han är lite flygrädd), åka alldeles själv till ett annat land och till människor man aldrig mött var ett annat stort kliv. Så jäkla modigt gjort och detta har utvecklat honom massor.

Det blev inget jobb för honom på Palma varför han valde att komma hem. Han skulle börja med en månad för att känna efter och nu har en månad redan gått. Han hade några jobb på gång men det blev såklart lite svårt med språket, ett annat hade krav som man inte vet om man kunde leva upp till. Så efter många samtal, stötande och blötande fram och tillbaka så kände han till slut att han ville komma hem och börja jobba, tjäna pengar och åka igen sen. Tyckte det var ett klokt beslut och ingen är gladare än jag.

Dock så var det så bra för honom att åka. Bara på en månad känns det som han utvecklats flera meter. Han vågade göra något han själv aldrig trodde att han skulle våga, jag är så glad att han gjorde det! Vi här hemifrån har peppat honom massor och jag törs nog säga att detta gjort att hans framtid kan bli hur spännande som helst. Vilken boost för självförtroendet och självkänslan. Önskar själv att jag vågat gjort något liknande när jag var ung.

Men inatt får jag äntligen krama honom igen, som jag längtat efter den kramen. ❤️❤️❤️ Äntligen!

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ninas hemliga Marängsviss

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x