Stolar till matbordet

Inlägget skrivet i samarbete med AZ-design.

Ja men som jag längtar till jag ska få börja min utbildning till certifierad inredare och homestylingkonsult. Jag vill boa här hemma, precis som jag alltid vill när det nalkas höst och en period av tända ljus och mys inomhus.

Men vet ni? Jag tänker att det kanske är lite som när jag gick och pluggade till Makeup artist. Det visade sig att allt jag lärt mig var typ fel. På utbildningen visade det sig att så som jag sminkade mig och tänkte var helt tokigt. Haha…. snacka om chock. Tänker att det kanske är så nu med? Allt man gjort med inredning hittills kanske är helt fel? Ja vi får se, ni lär få veta ni som hänger med här inne.

Just nu vill jag göra om uppe vid vårt matbord. Jag har fortfarande inte hittat stolar till det utan det står liksom lite halvkasst med stolar som jag inte alls gillar där uppe. Hösten är ju äta middagar inomhus på något sätt så det vore ju väldigt trevligt att få till det innan det är dags för mustiga soppor och rödvin där.

På AZ design, som till största del består av möbler för offentliga miljöer, Konferens och sånt ni vet, har jag nu hittat sååå fina stolar. Var nog inte där jag trodde jag skulle hitta dom om jag ska vara ärlig. Snacka om fina möbler alltså, vadå möbler till konferens? Jag vill ha det till mitt matbord!

Kolla hur snygga stolar jag hittat?! Sååå drömmiga! Skapligt imponerad jag skulle bli om jag kom in i ett konferensrum och detta var stolarna som fanns där, så jäkla snygga! Vill ha! Skulle det inte vara fint med olika färger? Jag tycker färgkombon här ovan var så himla fin!

Kan man tro att detta är konferensmöbler? Jättesnygga säger jag! Tony jobbar ju med konferenslösningar av olika slag och har berättat för mig att många företag lägger ned otroligt mycket tid och pengar på att få riktigt snygga konferensmiljöer och det kan jag verkligen förstå nu om möblerna är såhär snygga.

Jag behöver gå den där utbildningen nu så man kan få börja planera folks hem och varför inte konferensutrymmen? Verkar ju vara hur kul som helst med tanke på allt sånt här snyggt….

Hepp, rusar vidare. Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Supersnygga dom övre stolarna, men inte optimala med småbarn. Känner att vårt hem är väldigt mkt praktiskt just nu. Allt vi har måste gå att tvätta och då blir mkt snyggt tyvärr uteslutet.

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Åh ja jag minns det där. Nu äntligen kan vi börja tänka snyggt när barnen är större. Men det kommer även för er…. ❤️

Anneli
Anneli
4 years ago

Väldigt snygga stolar, de övre!
Synd att jag har köp stopp.
Det enda jag har kostat på mej är en odlings kalender.
Fast egentligen är det inte synd med köp stopp.
Det är riktigt skönt. Ska inte köpa ett klädesplagg, skor eller onödigt till hemmet.
Vi har redan prylar så det blir över. Ska till och med rensa bort sådant som inte används.
Vi började jag och maken att städa ur våra kläd garderober efter Konmari metoden..och vika kläder på hennes sätt.
Det är nu 6 månader sedan och vi har fortfarande luftig och iordning i våra skåp.
Så skönt ha rensat bland kläder.
Vi ska gå igenom böcker härnäst.
Det får ta sin tid. Ganska roligt ändå, bara spara det man gillar och använder. Resten åker väck. ;))

Nästa inlägg

Krämig broccolisoppa

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x