Fynda till tonåringen

Måste börja med att skriva att ni ska få ett fint erbjudande längre ned i inlägget.

Ni kan inte ana hur vi hela denna sommar letat efter en fiskarmössa till Milo. Han hade sett det på en kille på Youtube och sen dess så har vi L-E-T-A-T med stort L. Dom vi hittat har varit antingen för små eller för stora. Men nu jäklar i lilla gatan så har vi hittat den, det tog en halv evighet men nu så!

Så jäkla glad! Han vill inte ta av sig den ens. Sötis! Fiskarmössan hittar du HÄR. Ja jag tänkte om du ville överraska en tonåring kanske?

WESC hoodien är också därifrån, den hittar du HÄR! Just den här var på REA just nu. Finns massor med hoodies HÄR!

Ni minns kanske att jag tipsade om att man ju kan fynda en hel del kläder till sig själv till bättre pris än om man beställer vuxenstorlekar. Jag är ju en 40/42:a och kan lätt använda stl 170 cl. Som den här superfina hoodien från Peak Perfomance som jag använt massor.

Just nu får jag ge dig en superfin rabatt på ett köp. Rabattkoden NINANEWS ger dig 20% rabatt. Glöm inte ange den i kassan så du får allt billigare! Erbjudandet gäller t.o.m den 5/9.

Missa inte att FILA släpptes igår i limiterat antal också och det har ju kommit att bli ungdomarnas nr:1 märke nu. De vuxnas också för den delen. Så mycket fint!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa L
4 years ago

Lyllo dig som får säga fiskarmössa, för det är ju vad det är. Våran 13-åring har också letat efter en med rätt passform i sommar. Men för hennes del är det viktigt att säga ”bucket hat”. Herregud så ”cringe” jag är när jag säger fiskarmössa. 😀 😀

niinis
niinis
Reply to  Lisa L
4 years ago

Hahahaha! Min pojk har nog bara inte lärt sig den benämningen ännu är jag rädd….haha!

Nästa inlägg

God sås till tacos

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x