ANNONS

147 koppar te

/

Tack för alla era kommentarer angående mitt konto. Ja GLAD är bara förnamnet faktiskt. Lättad är jag också. Så skönt och slippa tänka på det här nåt mer. Tvåvägsautentiseringen är påslagen. Nu jäklar i gatan ska det inte gå att nå mitt konto nåt mer.

Fick inte men’a på bild men jag var och åt lunch med barndomsvän idag. Skönt med lite catch up. Vi har inte hunnit ses på hela sommaren så det var trevligt att få prata ikapp. Fick dock inte med henne på bild men hennes väska är med.

I eftermiddags var vi fotbollsföräldrar igen. Frös rövarna av oss i snålblåsten gjorde vi också. Kändes som jag frös ända in i märgen. Fi-satan. Värre kommer det bli också. Måste inhandla schyssta ”vara ute i alla väder och slippa frysa ärslet av sig” kläder. Något som håller värmen, står emot regn och ändå är funktionellt och kanske ser helt ok ut. Har ni tips på bra såna kläder får ni gärna hojta till. Öppen för alla förslag förutom scooteroverall.

Nu ska jag kolla serie, koka te till mig själv och sen kura ned under filten. Har både pyjamas och morgonrock på mig för att få upp värmen. ⛄️

Ha en fin kväll vänner. Imorgon är det FINFREDAG, vi tänkte skapa en riktigt mysig helg och hitta på något. Skulle åkt iväg och fiskat med Vagnhild men det skulle regna hela lördagen och söndagen där. Så kul är det inte att fiska tänker jag.

Kanske åker vi istället till storstan och hittar på något mys? På söndag kväll är det EM-kvalmatch inbokad, Milo är lyrisk. Första gången han ska se Sverige i verkligheten. Ja ni förstår ju hur glad han är. Hoppas bara min förkylning håller sig på avstånd, den ligger där och pyr hela tiden och denna ”frysa rumpen av sig” kvällen var inte optimalt. Får bälga i mig 147 liter te nu.

Natti natti finisar!

Kram Nina

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00