147 koppar te

Tack för alla era kommentarer angående mitt konto. Ja GLAD är bara förnamnet faktiskt. Lättad är jag också. Så skönt och slippa tänka på det här nåt mer. Tvåvägsautentiseringen är påslagen. Nu jäklar i gatan ska det inte gå att nå mitt konto nåt mer.

Fick inte men’a på bild men jag var och åt lunch med barndomsvän idag. Skönt med lite catch up. Vi har inte hunnit ses på hela sommaren så det var trevligt att få prata ikapp. Fick dock inte med henne på bild men hennes väska är med.

I eftermiddags var vi fotbollsföräldrar igen. Frös rövarna av oss i snålblåsten gjorde vi också. Kändes som jag frös ända in i märgen. Fi-satan. Värre kommer det bli också. Måste inhandla schyssta ”vara ute i alla väder och slippa frysa ärslet av sig” kläder. Något som håller värmen, står emot regn och ändå är funktionellt och kanske ser helt ok ut. Har ni tips på bra såna kläder får ni gärna hojta till. Öppen för alla förslag förutom scooteroverall.

Nu ska jag kolla serie, koka te till mig själv och sen kura ned under filten. Har både pyjamas och morgonrock på mig för att få upp värmen. ⛄️

Ha en fin kväll vänner. Imorgon är det FINFREDAG, vi tänkte skapa en riktigt mysig helg och hitta på något. Skulle åkt iväg och fiskat med Vagnhild men det skulle regna hela lördagen och söndagen där. Så kul är det inte att fiska tänker jag.

Kanske åker vi istället till storstan och hittar på något mys? På söndag kväll är det EM-kvalmatch inbokad, Milo är lyrisk. Första gången han ska se Sverige i verkligheten. Ja ni förstår ju hur glad han är. Hoppas bara min förkylning håller sig på avstånd, den ligger där och pyr hela tiden och denna ”frysa rumpen av sig” kvällen var inte optimalt. Får bälga i mig 147 liter te nu.

Natti natti finisar!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jocke
Jocke
4 years ago

Köp ett underställ, då håller man värmen bra.

niinis
niinis
Reply to  Jocke
4 years ago

Ja det är också ett bra tips, skulle vilja ha något som håller regnet borta också.

Jennie
Jennie
4 years ago

Du får skaffa ett supportertält! Googla och klicka på dollarstores variant. Den har jag. Skyddar mot både regn och blåst.

niinis
niinis
Reply to  Jennie
4 years ago

Hahahaha! Dom har vi skrattat åt vi föräldrar men börjar mer och mer att tro den är skitbra. Är den bra tycker du? Får du plats bra i den?

Jennie
Jennie
Reply to  niinis
4 years ago

Har ärligt talat bara provsuttit den här hemma! men en campingstol får plats utan problem.

Nästa inlägg

Men jaaa, stickat!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x