Ett läskigt intrång och VARNING!

Morning morning!

Jaha, är lite krasslig känner jag. En liten förkylning som pockar på i näsan och så nyser jag flera ggr i timmen. Vi får se var detta tar vägen? Varmt te och massa vatten får det bli idag.

 Att gå i väntans tider hörni, ni vet när graviditeten känns lika lång som en elefants. Lite så känner jag nu när jag går och väntar på mejlsvar angående mitt Instagramkonto. Berättade lite för er igår om min oro ( i detta inlägg) när det kommer till vad detta intrång har orsakat för problem för mig och min familj.

Fått många frågor om jag kan varna andra från att göra samma misstag, och självklart vill jag göra det, jag är ju ett levande exempel på när saker kan gå käpprätt åt skogen.

För mig damp det ned ett mejl som såg ut att komma från Instagram. Till saken hör att jag försökt bli verifierad på Instagram, få en blå bock vid mitt namn som ni säkert sett några ha. Detta mejl handlade om att bli verifierad varför jag trodde att jag nu fick svar. I mejlet sedan fanns en blå ikon att klicka på varför jag gjorde det. Jag kollade dessutom mejlets avsändare, det gör jag alltid innan jag klickar på något och det såg ut att komma från en support från Instagram. Allt såg helt normalt ut! Det är det som är så läskigt.

När jag klickade på ikonen så blev jag inloggad på min Instagram, dock så kom jag inte vidare i något som hade med verifiering att göra så jag klickade bort mig därifrån. Tänkte inte mer på det förrän morgonen efter då jag skulle kolla min Instagram, då hade jag plötligt blivit utloggad och hittade inte mitt konto längre. Det tog en stund men sedan förstod jag att mitt konto blivit kapat. Därefter började en sjuk jakt på att få tillbaka det och den jakten pågår fortfarande.

Det absolut läskigaste nu är att mejlet jag fick är helt borta. Det finns inte bland mina inkomna mejl, inte i skräpkorgen, det finns ingenstans. Hur beter dom sig? Hur läskiga är dessa människor? Det känns verkligen som ett jätteläskigt intrång i något som är mitt och väldigt privat.

Min varning är:

* Klicka ALDRIG på en länk som kommer från Instagram eller Facebook. Inte om du inte själv har gjort något där du förväntar dig ett mejl tillbaka. Missa hellre ett mejl än att du klickar på något i mejlet.

* Byt alla dina lösenord regelbundet. Se till att det är ett krångligt lösenord också.

* Ha inte samma lösenord till allt.

Där är mina varningar, hoppas verkligen att ingen av er behöver råka ut för samma som jag gjort.

Igår startade jag dagen med en promenad. Som vanligt bästa medicinen mot bekymmer och funderingar.

Pluggade i fleeeera timmar igår. Så kul är det och riktigt härligt att fokusera på. Igår tyckte jag färgläran var roligast. Jag har ju ungefär lika mycket färg hemma som i en trist väntsal. Haha… Har såå svårt att ta in färg i mitt hem, dock så tror jag den kan bli ändring på det nu. Finns så mycket fint man kan göra med rätt färgkombinationer. Blev superinspirerad igår!

När Tony kom hem från jobbet så var det dags att ge sig av mot Västerås. Han skulle titta på ny bil nu när han inte längre har bil genom jobbet.

Vi hann med att åka förbi Erikslund också. Jag behövde lite mer magmedicin och Tony kolla lite nya skjortor. Baksidan av att gå ned nästan 30 kilo i vikt är ju att man måste köpa nya kläder då allt helt plötsligt är för stort. Säkert 30 skjortor som är för stora för honom nu.

Vet inte hur många gånger jag suttit vid den här lekplatsen på Erikslund också. Jag introducerade ju en speciell utmaning för säkert ett år sedan och det är FÖR kul för att inte missa varje gång. Utmaningen är att han bara får hoppa på vissa färger, jag bestämmer färgerna. Vissa utmaningar är nästan omöjliga och han får slå knut på sig själv. Har dina barn för tråkigt på Erikslund nångång så tipsar jag om detta, Milo skulle kunna hålla på i timmar. Svettig blir han också.

Nähä, nu har jag just lämnat Milo på skolan. Ska åka och storhandla lite nu, orkar inte springa in på affären varje dag som vi gör nu. Nu ska jag handla för resten av veckan, haha…. 2 dagar kvar.

Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
4 years ago

Hej Nina
Samma sak hände mig med försökt bli verifierad på Instagram men jag klickade ALDRIG på länken plus i mitt fall var den mail adressen inte kopplat med mim insta.

Lycka till,håller tummarna

niinis
niinis
Reply to  Giggi
4 years ago

❤️❤️❤️

Tina
Tina
4 years ago

Å va bra att du fick det ordnat till slut.
Kram Tina

niinis
niinis
Reply to  Tina
4 years ago

❤️

Maja75
Maja75
4 years ago

Hej Nina,

Fy sablar så trist!! Jag har lite dålig koll. Vad innebär det att bli verifierad av Instagram? Vad beytder det i praktiken?

Skönt att det har löst sig. Så förbaskat onödigt att sitta bakom en skärm och förstöra för andra. På ren jävelskap. Låt oss tro på karma!!

Nästa inlägg

Möt hösten snyggt

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x