Sellerijuicens fantastiska verkan

Godmorgon godmorgon!

Ja som några av er redan sett på Instagram så har jag börjat med sellerijuice på morgonen. Jag har läst mig halvt fördärvad på all info kring den där juicen så nu tror jag att jag har en del koll.

Sellerin sägs vara ett kraftfullt läkeverktyg vid alla symtom och tillstånd. Den sägs hjälpa till att läka vid både kroniska och akuta sjukdomar. Den har en basisk effekt på kroppen vilket är otroligt bra för våra försurade.

Det innehåller en form av natriumsalt som är en form av mineral som bryter ned patogener, patogener som är upphovet till skadliga bakterier som orsakar mycket skada på vårt immunförsvar. Selleri sägs återuppbygga celler i en skadad lever samtidigt som den spolar den ren från skadliga gifter.

Den är:
– Antiinflammatoriskt
– Sägs kunna läka läckande tarm (som är en orsak till autoimmuna sjukdomar)
– Ska kunna rena levern från toxiner och tungmetaller
– Återställer magsyrabalansen för en bättre matsmältning och ökat näringsupptag
– Finare och renare hud. Sägs vara bra vid både akne och psoriasis

Den har hjälpt människor med:

– Struma

– Eksem

– Psoriasis

– Akne

– SIBO

– Förstoppning

– IBS

– Refluxproblem

– Kroniskt trötthetssyndrom

– Blodsockerproblem

– Migrän

– Högt blodtryck

– Binjureproblem

– Gikt

– Allergier

– Autoimmuna tillstånd

m.m m.m

Yes! Sagt och gjort, nu kör vi sellerijuice. I måndags morse fick jag ta med mig juicern in i sovrummet för att inte väcka barnen hahaha…. Jag har kört sellerijuice i 3 dagar nu. Man ska alltså köra en hel knippe med stjälkselleri i en juicer. Vi var och köpte en i söndags. Det går också bra att tjoffa upp den och slänga den i en blender och sila den.

Detta blir ett stort glas med sellerijuice. Detta ska sedan drickas på tom mage. Det sägs att man har en hel del svamp, toxiner och annat som väntar på att bli matade direkt på morgonen. Därav ska det drickas på tom mage då selleri sägs döda alla svampar och gifter. Sedan ska man vänta i 20 minuter innan man äter frukost.

Jag blev väldigt bubblig i magen första dagen. Läste då att man kan börja med mindre mängd så man vänjer kroppen vid det. Så nu har jag gjort i mindre mängd sen ökar jag successivt tills jag klarar en hel knippe. Sellerijuicen ska inte blandas med annat, utan drickas ren. Då sägs den ha bäst effekt.

Man kan råka ut för utdrivningsbiverkningar. Dvs när kroppen gör sig av med gifterna så kan man må lite kymigt. Men allt sägs vara i sin ordning. Man kan känna yrsel, huvudvärk, illamående, svettningar, få lite diarré men allt är i sin ordning.

Läser du på Instagram och på nätet så är det massor med människor som blivit hjälpta. Många med svåra hudåkommor har blivit av med allt, IBS-problem som är helt borta osv.

Jag tänkte att jag ska detta en chans! Jag ska se hur det förändrar för mig. Jag är dålig i min IBS nu och har varit hela sommaren. Har ofta ont i magsäcken. Jag ska testa om detta kan hjälpa mig, jag har ingenting att förlora.

Så spännande! Hepp, dags att ta tag i dagen jobb. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

28
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 years ago

Tack för tips!! Jag ska verkligen prova detta, då min hud är under all kritik… Hoppas smaken inte är allt för bedrövlig bara

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Alltså Sara, det smakar skit! Förbered dig på äckelpäckel, men redan idag var det mycket bättre. Då har jag bara druckit i 3 dagar. Så det finns hopp!

Jessica
Jessica
4 years ago

Ska bli spännande att höra hur det går. Om man ska prova själv

niinis
niinis
Reply to  Jessica
4 years ago

Ja det tycker jag med, jag är såå nyfiken! Har börjat svettats en hel del, tydligen ett vanligt utdrivningssymtom. Ca 5-10 minuter efter svettas jag så det känns som jag sprungit. (Inget klimakteriesvett än i alla fall).

Anna
Anna
4 years ago

Måste bara höra om du har tagit bort allt med sötningsmedel i? Dvs sk. lightprodukter av olika slag, tuggummin, smaksättare etc. Det är verkligen döden för min ibs iallafall. Det här med ”inget tillsatt socker” låter kanske bra men det är det inte för mig iallafall. Ett litet tips om du mot all förmodan hade missat det 😉

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Just nu äter jag inget sånt alls, inte ens bubbelvatten. ❤️

Siv Andersson
Siv Andersson
4 years ago

Men tack för ett jäkla bra tips, hur mycket började du med

niinis
niinis
Reply to  Siv Andersson
4 years ago

Jag gjorde ju hela knippet första gången. Men skulle rekommendera att man börjar med några stänger åt gången.

Nästa inlägg

10 populära maträtter på helgen

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x