Mormors operation

Hej mina fina vänner!

Nu sitter jag här i bilen och är på väg norrut mot campingen som vi ska på bo inatt. Min morbror ringde tidigare och berättade att mormors operation gått bra. Dock så blev operationen större än beräknat. Det skulle blivit titthålsoperation men de fick öppna hennes mage. Aldrig bra när det blir så stort men huvudsaken är att de fick bort allt. Hon ska ligga på intensiven hela natten lilla mormor. Önskar jag fick krama henne…. ❤️

Hon hade varit alldeles sluddrig när hon hade pratat med morbror. Lilla Tussan, vilken jäkla grej och behöva göra när man är så gammal. Morfar är nog med henne från himlen, så tänker jag i alla fall. ❤️ Det måste gå bra och hoppas att hon får återhämta sig fint nu. Vill ju träffa henne nästa sommar igen.

Det var mysigt att hänga med mamma idag. Vi behövde lägga tankarna på annat, då var det bra att åka iväg och fokusera på andra saker. Här tog vi en fika på naked juice bar. Jäkla bra för mig, kunde välja smoothie med ingredienser som jag kunde dricka. Jag är tokstrikt nu för att hjälpa magen maximalt. Äter absolut ingenting jag inte får.

Under eftermiddagen har vi packat Vagnhild och jag har plockat undan hemma. Ni vet, jag åker ingenstans om jag inte städat hemma först. Så knäpp och så trött på mig själv. Mellan och lite polare kommer vara hemma och vara katt och husvakt.

Jag har handlat med mig en hel påse med sellerijuice och har med mig juicern. Haha…. Här ska inte skippas någon dag inte. Det ska drickas varje varje dag.

Snart är vi framme vid fiskecampingen som vi ska bo på. Ska bli så skönt att bara få koppla bort och av. Skrota runt i tofs på skallen, slapparkläder, vara i naturen, sova i husvagn, umgås med mamma och pappa. Mys!

Ha en fin kväll och helg hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Croque Monsieur

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x