Tornado på baksidan

Hej och hallå!

Det är så härligt att vara iväg, men det är också härligt att komma hem till stora barn och katt.

Dock så hade en tornado gått lös på vår baksida, såg ut som någon varit jäkligt förbannad och slagit runt allt, typ åskguden Thor. Blev en naturlig bortstädning av parasoll och sånt, typ kasta för det hade gått i 1000 bitar.

När ska man lära sig att veva ned parasoll undrar jag? Aldrig va? Vet inte hur många som pajat för oss just pga den enkla lilla petitessen.

Vår fina segelduk hade slitits loss och mina härliga skira små gardiner på baksidan hade tråcklats ihop värre än sytråd och en BH i en tvättmaskin.

Vår höststädning blev inte valfri, den blev vi tvungna till. Nu måste jag skriva en stor lapp i förrådet där det står OBS: Ska ni plocka fram för vår/sommar – kom ihåg att parasoll och segelduk inte finns mer. Annars kommer jag stå med röva i varje förråd och klia mig i huvudet och undra vart allt tog vägen?

På den listan kan jag skriva ny pump till bubbelkoppen också, den har också pajat. Snark!

En annan som snarkar är hon här. Hon har legat på min mage sen jag kom hem. Hon släpper mig inte många minuter. Skönt med kattvärme på magen dock, men jag sitter fast. Ids inte väcka och förflytta henne när hon sover så gott.

Milo har vi knappt sett till sen vi kom hem, tror han längtat lite efter sitt spel så han gömmer sig nog med det en stund.

Han den här ”gubbsov” i soffan i ett par timmar när vi kom hem, med telefonen på magen. Han har någon spännande serie han följer. Vi har helt olika smak när det kommer till serier. Jag vill ha enkelt, lättsmält, glatt och härligt. Han vill ha svårt, spännande, allvarligt och lite mörkt. Helt tvärtemot mig. Bäst då att vi tittar på egna serier.

Nu ska vi ta kväll här. Äta lite och sen är det nog bara vi och TV:n kvar.

Imorgon kickar vi igång ny vecka igen, helgen swischar förbi i vanlig ordning. Men, veckorna brukar också gå relativt fort. Ha en fin kväll nu.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
4 years ago

Men vilken gosig katt du har. Så fin. Ja bra idé att skriva lappar vad som saknas. Man tror man ska komma ihåg det till nästa sommar. Även vart man lagt saker någonstans brukar glömmas bort. ha en fin måndag. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Ja visst var det smart!

Nästa inlägg

Fynda till skafferiet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x