Makeover uterum FÖRE/EFTER

Jag pluggar ju för fullt till certifierad inredare och homestylingkonsult. Skitkul är det! Jag lär mig verkligen något nytt varje dag. Just nu är det mycket färglära och tapetsering och målning. Som tur är har jag ju alltid varit den som målat och tapetserat i den här familjen så jag är ju rätt van vid just den biten, men oj vad jag lär mig om färger i inredning nu. Vill göra om ALLT typ!

Inredning gör ju så himla mycket. Med enkla och oftast relativt billiga medel kan man göra om så ett rum ser helt annorlunda ut.

Jag minns när jag här på bloggen hjälpte en tjej med deras uterum som i stort sett bara stod och samlade skor och smuts. Via bloggen här så gav jag henne lite tips och sen fick hon göra om efter det.

FÖRE

Såhär såg det ut innan! Som ni ser så var det kanske inte så kul som det såg ut då. Tyvärr inget som de själva använde heller, det förstår man ju. Har man det inte trivsamt så blir det inte ett ställe att njuta på.

EFTER

Kolla så fint! De bytte också matta i uterummet och det blev verkligen en sån skillnad!

HÄR är inlägget där jag gav henne tipsen! Hon tog verkligen till sig av dem och plötsligt hade de ett uterum som de ville sitta i. Så härligt!

Åh vad jag längtar efter att börja inreda, det är så sjukt roligt ju! Det är så otroligt tacksamt också just för att det inte krävs så jättemycket för att göra om i ett hem.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
Katarina
4 years ago

Lär du dig tapetsera och måla på distans??

niinis
niinis
Reply to  Katarina
4 years ago

Nej inte så, mest genomgång av vad man ska tänka. Alla olika tecken för mönsterpassning, alla tapetsorter med limning osv.

Nästa inlägg

När ångesten var en stor del av mig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x