Min hudvårdsrutin

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Ni var många som klickade i hjärtat när jag frågade om ni var intresserade av min kvällsrutin för min hud. Nu tänkte jag att jag skulle visa de produkter jag använder vid min kvällsrutin. Det är på kvällen man ska vara riktigt noggrann om man vill ha fin hy. Förbereder man den inför natten på bästa sätt så får huden en fantastisk möjlighet att återhämta sig under hela natten. Då när vi inte utsätts för annan slitage som makeup, väder och vind. Så är det någon gång du ska vara noggrann med din hud så är det inför när du ska sova.

När jag gör min stora hudrutin som jag kallar den så ser den ut såhär:

Då börjar jag från vänster till höger, detta är själva rengöringen. Det som tar bort alla döda hudceller och all smuts. Döda hudceller och smuts måste bort för att huden ska kunna återhämta sig och tillverka nya hudceller.

Rentvättad med >>HÄR. 

När jag tvättat rent ansiktet från allt ”BÖS” så är det dags att scrubba bort alla döda hudceller och torrhetsfläckar. Denna är en snäll scrubb som man kan använda varje dag, den är från Clinique och heter >>exfoliating scrub. <<

Sedan är det dags att lugna huden. Det är en påfrestning för huden att bli tvättad och scrubbad, man behöver också rengöra huden från rengöringsmedel samt rester av de döda hudcellerna som ligger kvar samt så förbereder den huden för fukt. Ansiktsvatten är något som många slarvar med vilket är synd, det är nämligen en viktig del i att ha fin hud. Jag använder en från Clinique, den heter >>Clarifying lotion.<<

1 gång per vecka försöker jag göra ansiktmask, det kan man göra efter tvättdelen. Denna är grym och en stor favorit, >>Dermalogica power recovery masque.<< Fräschar till huden så bra och hjälper till med en riktig vitaminkick för lite åldrad hud. Man känner sig uppstramad och super i huden efteråt.

Efter tvätten är det dags för själva ”lull-lullet” för huden. Det är nu den ska få bada i massa mjukgörande välgörande produkter som gör att den får den bästa återhämtningen den kan ha.

Världens bästa ögonkräm börjar jag med då. Denna är alltså ögonkrämernas Rolls Royce. Den har fått Bäst i test i ett antal tester som gjorts och alla talar så gott om den här. Den är dyr, som fan, men jag tummade länge på den här och var så sugen på att testa. När jag läste säkerligen den 4:e bäst i test panelen och såg att denna hamnat högst upp på listan bestämde jag mig. Ja då var den slut nästan överallt istället. Den verkar vara eftertraktad må jag säga. Men till slut så fick jag tag i en och nu har jag kört med den i några veckor.

Kan säga att jag absolut inte ångrat mig en sekund. Så jäkla grym!!! Den är från >>Filorga<< och håller vad den lovar. Det mörka runt ögonen försvinner direkt när man har på den. Det är helt sjukt men så är det verkligen. Dessutom så har mitt rynk på övre ögonlocken minskat markant. Jag ser det knappt längre. Ja men jag säger ju, det är helt sjukt. Den gör verkligen underverk. Just nu såg jag att den var nedsatt med 20% dessutom. Vill du ha en riktigt grym kräm så passa på om du vill handla.

Sedan droppar jag på denna underbara serum. Ungdomsaktiverande serum som det faktiskt heter. Den stramar huden såååå bra och är helt perfekt att använda under den vanliga fuktkrämen. Den är från >>Lancome<< och har också fått fina recensioner.

Sedan avslutar jag med fuktkrämen som gjort att jag inte haft en enda torr fläck så länge som jag använt den. Bäst är den!!! Vill inte ha någon annan, min hy är verkligen så len och smidig när jag är klar.  Dessutom tar man en yttepytte liten klick av den och det räcker till hela ansiktet.>>Dermalogica moisture balance<< heter den, finns i 2 olika storlekar och rabatt med 20% på den också.

Sist men absolut inte minst så avslutar jag med dekolletagekräm. En från Dermalogica som heter >>Super Bust<< Stramar gör den och gör så man blir alldeles slät och fin på bröstet. Känslan är verkligen superhärlig. Den storgillar jag!

Japp, detta var min hudvårdsrutin som jag gör kvällstid. På morgonen tvättar jag ansiktet, kör med ansiktsvatten och smörjer med ögonkräm, serum och fuktkräm. När jag sköter huden såhär så är den perfekt. Inga finnar, inga ojämnheter, makeupen sitter fint och huden känns jättefin och len. Det tog ett tag innan jag hittade produkter som funkade men n u har jag verkligen ett gäng som gör det där lilla extra. Jag gillar att prova nytt och strävar alltid efter att hitta ännu bättre produkter men just nu är det top notch. 🙂

Nu ska jag börja fixa mig. VI ska över till min barndomsvän Satu som fyllde 50 år igår. Jag missade totalt hela konkarongen och har gråtit och jämrat mig över det här idag. Tack och lov så fick vi komma ikväll istället…. berättar mer sen om kaoset. 🙂

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snygg morgonoutfit och uppdatering angående sellerijuicen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x