ANNONS

Krämig korvlåda

/

Nu du, nu blir det körvlödda! Ja men världens bästa när man har lite dålig inspiration och inte orkar hålla på. Då är det perfekt med KÖRVLÖDDA! Haha….

KRÄMIG KORVLÅDA, 5-6 PERS.

600 g falukorv (gärna med hög kötthalt)
10 cm purjolök
1/2 paprika
ca 6 portioner pasta
2 dl matlagningsgrädde
4 msk ketchup
2 krm cayennepeppar
2 msk oxfond
2 ägg
salladslök
2 dl riven parmesan

Gör såhär:

1) Koka pastan enligt anvisningarna, den ska vara al dente så koka i hela tiden ut.

2) Skala av skinnet på falukorven. Dela den sedan skivor som du i sin tur delar i 4.

3) Skiva purjolöken i tunna skivor, och skiva också paprikan i lite större bitar.

4) Blanda grädden med äggen, ketchup, cayennepeppar och oxfond.

5) Fördela ut korven och grönsakerna i en ugnsfast form, häll i pastan och rör om. Häll sedan gräddblandningen uppepå och toppa med riven ost.

6) Tillaga i ugnen på 225 grader i ca 20-25 minuter. Toppa med lite salladslök innan servering

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

3
47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00