Överraskning

Morning vänner!

Måndag igen och sista dagen på september va? Nu är det höst på riktigt. Oktober månad är en födelsedagsmånad för oss här hemma. Både ”Mellan” och Tony fyller år. Som tur är med någon veckas mellanrum så man hinner baka nytt emellan.

Utan att kunna avslöja något så har vi ett stort beslut som måste tas i dagarna. Egentligen skulle jag vilja berätta för det skulle vara så skönt att få era inputs i detta, ni är alltid så kloka och brukar öppna mina ögon och mitt sinne…. men det är bara dumt och after all så är det något vi i familjen måste besluta om tillsammans. Ni kommer få veta om det blir av.

Men att ha något att klura på såhär är rätt jobbigt. Det upptar mycket energi och tid och just nu är inte jag så inställd på att fundera. Jag vill vara lätt och ledig i sinnet, jag måste t ex plugga hårdare den här veckan då förra veckan knappt blev något alls. Jag har inte tid med energisugande tankar….

Igår skulle ju vi få en liten överraskning jag och Milo. Vet du vad det var? Åka och bowla! Hahaha…. det kan man kalla överraskning. Han är så gullig den där Tony.

Det var i alla fall ett laddat gäng som gav sig av mot Uppsala. Senare skulle vi titta på Theddes ena lag som hade match. Exet var med oss också till Milos stora förtjusning, han storgillar Magnus och blir alltid så glad när han följer med på saker.

Vi skrattade läppen av oss när Milo provade stl 51 på bowlingskor! Snacka om Pippi Långstrump.

Jag började bra med en strike, men det blev en galet jämn match och jag var bara 1 poäng efter tvåan Magnus och Tony vann med några ynka poäng. Milo var grym och slog sitt eget rekord!

Efter bowling for vi till IFU arena och tittade på Theddes gäng. Dom vann med 7-5 efter en rätt jämn match. Så kul och få följa detta gäng!

Det blev en toppendag! Idag ska jag laga lite mat för lite recept, sedan ska jag träna och sen blir det nog bara jobb av resten. En typisk jobbarmåndag.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

8
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jennie
Jennie
4 years ago

Spontant tror jag det är dags för flytt igen! ni känns lite rastlösa dock i positiv mening. Att det liksom hör till er familj att flytta vart 3-6 år typ. Allt för att du ska få nytt flow i ditt fantastiska skapande. Ett sätt för dig att få utlopp för nya idéer och projekt. Spännande isf då du är väldigt inspirerande att följa.

niinis
niinis
Reply to  Jennie
4 years ago

❤️

Nästa inlägg

Snabba bärkakan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x