När man inte vill men borde

Halloj!

Hur har ni det? Här har vi varit och tränat på morgonen. Tony har lite friskvård inräknat i jobbet så nu får jag sällis på gymet. Så skönt!

Var så segt att ta sig ut ur bilen i morse bara. Vädret var hemskt, det regnade och tjöt utanför så det hade varit att föredra och åka hem igen och lägga sig under en filt i soffan.

Men, så får man ingen motion och inga lyckohormer. Jag jagar alla lyckohormoner jag kan! Värt allt när hösten hänger över oss som den gör nu.

Motion är verkligen sånt där som man ibland inte vill men borde.

Igår var jag till Sthlm en snabbis. ”Mellan” var på en spännande intervju. Vi får se hur det blir med den? Håller tummarna.

Var förbi Coop efter träningen och skickade detta sms till syrran, det är nämligen 50% på massa leksaker. Så passa på om du vill införskaffa lite leksaker säger jag.

Nu ska jag baka vidare här, ikväll kommer det gäster till oss.

Vi hörs senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Åh, halvligger just i soffan och funderar på att skippa dagens joggingtur. Sååå tungt huvud efter att just ha legat umder filten och sovit en stund samtidigt som minstingen gör samma. Han fick nämligen för sig att vara vaken mitt i natten, mkt ovanligt!

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Update! Står nu ute på gården och flåsar efter ett såååå tungt löppass, men nu är det gjort, även om det inte blev jättelångt. Tack för pepp och motivation.

Nästa inlägg

Morotskaka i mikron

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x