Pinsamt som satan

Godmorgon på er!

Här är vi uppe i ottan förstår ni. Vi sitter i bilen sen en timma tillbaka. Milo har fotbollsmatch på Åland så vi ska åka dit och heja på honom. Så nu åker vi mot Grisslehamn och ska ta båten över med bilarna, sen mot Vikingavallen och möta Jomala som laget heter. På finska heter Gud Jumala så det var riktigt nära….

Kisspaus någonstans i Uppsala.

Igår var jag på Mall och jobbade lite igen. Satt utanför Espresso House i de sköna fåtöljerna och knapprade på datorn. Fick ta en ”smygselfie”. Jäkla pinsamt det där kan vara alltså. Haha…. När någon ser så känner man sig ju fånigast i norra Europa. Jag brukar le lite ursäktande, men egentligen borde jag bara låtsas som det regnar men jag kommer fasen inte ifrån det pinsamma med det hela.

En gång stod jag på en plats dår jag absolut inte trodde att någon såg mig. Då kunde jag liksom sväva ut med selfiefotograferandet. Tog från olika vinklar, burrade till håret, kastade med det lite och så gick jag lös med kanske 10 bilder. Då fick jag plötsligt se en kille stå i ett fönster och titta på mig. Han log lite, men jag höll tammefasen på att skrumpna ihop av skam. Haha, snacka om att jag sprang därifrån.

Nu ska jag slumra in lite här bredvid Tony. Varit vaken sen 03, det var tydligen fullmåne inatt. Jag och den går sällan ihop så bra nattetid.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
4 years ago

Också uppe i ottan Vakna tidigt (5-tiden)och slängde in en långbakad högrev i ugnen som ska gotta till sig hela dagen.
Ja ser så roligt ut när folk fotar sig själva har försökt mig på en selfie två gånger i mitt liv kanske tillsammans med mitt barnbarn

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Haha! 2 ggr?! Oj, då vinner jag kan man säga. ❤️

Jussi
Jussi
4 years ago

Välkommen till Åland!

niinis
niinis
Reply to  Jussi
4 years ago

Tack!

K
K
4 years ago

Fullmåne på söndag kl 23.10 men den laddar väl upp nu Heja Milo på matchen!!!

niinis
niinis
Reply to  K
4 years ago

Åh satan, det innebär att den är stark den här omgången om jag redan börjar reagera.

K
K
Reply to  niinis
4 years ago

Den är oerhört stark! Du är bra på att känna avkram

niinis
niinis
Reply to  K
4 years ago

Ja det är jag nog, jag blir mest konstig när den är stark och det verkar den vara nu. Kan man se hur stark den är någonstans?

K
K
Reply to  niinis
4 years ago

Sök på fullmånen i väduren. Finns jättebra info på amelia.se/helenas horoskop samt astrobloggen.se. En turbulent helg nu minst sagt

Sofia
Sofia
4 years ago

Jag hoppas att du menar Kapellskär för jag tror det blir svårt att ta sig till Åland från Grisslehamn, om du inte har chartrat en färja privat

Hoppas att ni får en härlig helg!

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Grisslehamn åkte vi i alla fall ifrån så jag hoppas vi år på väg till Åland i den här båten vi sitter i.

Sofia
Sofia
Reply to  niinis
4 years ago

Haha, så mycket visste jag. Man lär sig något nytt varje dag…

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Haha!

Kajsa
Kajsa
Reply to  niinis
4 years ago

Jag kan rekommendera viltbordet som serveras på den båten. Det håller hög klass!

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
4 years ago

Såg den, vi hade förbeställt mat. Dock sp kanske man måste testa det nångång!

Nästa inlägg

Kanelbulle i mugg på ett par minuter

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x