LIVRÄDD

Piuuuuuh säger jag bara….

….hade jag inget ”content” igår så hade jag desto mer idag. Herre-min-jeee!

Allt började så lugnt och bra.

Jag intog min gröna sellerijuice och så satte jag mig tillrätta i soffhörnet. Sedan tog jag tag i min walk in closet som sett ut som hej kom och hjälp mig ett tag.

Jag rensade, plockade bort sommarkläder och provade kläder för att se om jag kunde ha dem. Tänkte jag skulle prova det som jag tänkt ge till syrran och mamma innan jag la ned det i påsen. En klänning bl a. Medan jag står och provar den så börjar det låta lite konstigt från vårt sovrum. Som om något slår mot något. Hinner tänka att det säkert är Majlis när jag ser en fågel flyga mellan walk in closet och vårt sovrum, jag grips av fullständig panik!

Alltså jag skrikeeer, är alldeles andfådd, hjärtat galopperar i bröstet, jag flåsar och pratar seriöst med den där fågeln. Haha…. jag var så rädd för den där lilla krabaten, samtidigt som jag var livrädd för att Majlis skulle sätta tänderna i den där lille stackaren. Om jag var rädd så var nog den ännu värre!

Mitt i allt så började jag ändå spela in allt på telefonen då jag ville visa Tony. Åh herre som vi skattat åt det det där klippet här hemma. Haha…. heeeelt galet!

Om du vill se spektaklet så kan du gå in på min >>Instagram<< och kolla på de små filmklippen i Story.

I eftermiddags for jag ut till mamma och pappa. Möttes av detta knallröda träd. Så otroligt vackert!

Hämtade först den här fisen från skolan. ❤️

Dom här två lajade järnet. Lill-kusin ser upp till stor-kusin. Å stor-kusin känner sig smickrad och tycker hemskt mycket om tillbaka. ❤️

”Mellan” kom också förbi och hängde med oss. Mysigt att bara få hänga ihop.

Jag klippte mamma också. Mycket kortare, hon blev sååå fin. Missade dock ta efterbild.

Jag fick sitta bredvid mosters älskling. Som jag älskar detta lilla liv. Snacka om att han fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta! När han föddes och jag fick hålla honom första gången så grät jag floder. Så otroligt berörd och tagen av känslostormen. ❤️

Hörni. Nu ska jag ta kväll här. Ha en fin kväll. Natti natti.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Enkla smördegsbakelser

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x