Längtar!!!

Godmorgon måndag!

Snabbt inne och säger godmorgon till dig. Har massor jag ska göra idag så stressnivån är redan uppslagen i taket för dagen. Borde nog köra lite andningsövningar känner jag.

Men hörni! Hur kul ska inte detta bli då? Hannah och Maggans realityshow som börjar alldeles snart. Nästa tisdag är jag inbjuden för att fira premiären, där ska vi också få kika på första avsnittet! Hur kul?! ❤️

Jag tror att detta kommer bli så galet kul. Jag känner ju de här damerna och vet att deras humor är precis som min så jag antar att det blir en del ”kiss i brallan” skratt av det hela. Kan vara så att jag också dyker upp i något avsnitt. Hihi….

Hörni, nu kör vi måndag så det bara brinner om det. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Karin
4 years ago

Kul 🙂 Har för mig att Magdalena brukar vara ganska rolig i sin blogg. Men nu var det länge sen jag kollade i den, kanske dags igen 🙂

niinis
niinis
Reply to  Anna-Karin
4 years ago

Båda dom där bruttorna är tokroliga! Vi kommer förmodligen få garva läppen av oss.

Nästa inlägg

Juliga mandlar som tilltugg

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x