Makeup tips

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Jag hade ju makeup tips som jag ville dela med mig av. När jag skriver om makeup får jag ofta frågor om det så jag märker att det är ett omtyckt ämne.

Jag har ju makeup som ett stort intresse, haft det sen jag var väldigt ung. Att bli makeup artist var min dröm som ung och mitt i min separation 2003 tog jag tag i det. Så kul och något av det bästa jag gjort. Ska man vara krass så hade jag nog aldrig träffat Tony om jag inte gått den utbildningen. ❤️

TIPS! Just nu har NordicFeel ett superbra erbjudande! Handlar du för mer än 399 kr får du 15% rabatt, handlar du för mer än 799 kr får du 20% rabatt! Villkoren kan du läsa HÄR.

Den här >>underlagskrämen från Bare Minerals<< har jag varit så nyfiken på länge. Alltså, jag har hört så mycket gott om den här så jag var bara tvungen att testa. Kolla bara:

Passar alla hudtyper

• 24 timmars hållbarhet, innehåller en teknologi som påminner mycket om hudens egna lipider. Lägger sig som en andra hud och håller länge.

• Förbättrar hudstrukturen, i en studie såg 100% en nästan 40%-ig hudförbättring efter en veckas användning. Innehåller papayaenzymer som förbättrar hudens struktur.

• Ej portilltäppande. Låter huden andas. Dessutom har innehåller den bambuextrakt som ger den en ”blurreffekt”, tänk dig filter!

Ja, så ni kanske förstår att jag bara var tvungen att testa den? Låter grym! Jag har färgen som heter Butterscotch.

OBS: Just nu har Bare Minerals 20% rabatt på sitt sortiment så passa för tusan på. Gäller så långt lagret räcker, dock längst till 26/10.

Nästa WOW-produkt var denna >>ögonbrynspenna från Maybelline!<< Den ger verkligen supernaturliga ögonbryn. De små piggarna gör så det ser ut som om man har strån som man egentligen inte har. Perfekt för oss som noppade bort hela våra ögonbryn på 90-talet. Haha…. Sitter superbra och är som sagt så naturlig. Storgillar! Jag har den mellanbruna.

Nästa produkt som jag föll för är denna mascara, >>GULL från Idun<<. Jag har läst flera recensioner om den som fått positiv respons. Den är också till för dom med känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Jag alltså! Har använt den nu och kan säga att den var grym! Den klarade t.o.m en natts sömn (japp, somnade med sminket – usch) och den hade inte kladdat eller smulat alls! Tvättas enkelt bort också – jag tror att denna kvalar in som storfavorit på mascarafronten nu!

Japp, det var lite tips! Hoppas ni får lite inspiration.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Kan inte du lägga upp en video när du sminkar dig med de här produkterna?
Är så nyfiken på ögonbrynspennan och att se hur den blir när man applicerar den.
Jag såg på 2 videos på Nordicfeels sida men vill ha en ”äkta” video om du hajjar :D.
Kram

Annett
Annett
Reply to  AnsoAnna
4 years ago

Håller med om att en video vore toppen, har även önskan om en video på när du stylar och lockar ditt hår!

Jenny
Jenny
4 years ago

Åh kan inte du skriva om hur man ska tänka när man väljer färg på sitt rouge? Och om du har något tips på bra märke?

Nästa inlägg

KYCKLING MED SOLTORKADE TOMATER OCH PARMASKINKA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x