Blev en väldans dyr bio

Hej igen!

Hemma i soffan och vet ni? Jag är hängig. I morse vaknade jag med känslan av att ha svalt något starkt i halsen. När jag får den känslan vet jag att det förmodligen är en förkylning på g. Nu börjar det kännas som hosta och jag har ont inne i magen – exakt så får jag när jag blir förkyld. Känns som magen är förkyld. Såååå trist! Nu måste jag kurera, vill inte vill inte.

Den här lille pajsaren vet hur man njuter ledighet. Jag värmde rester från igår till lunch och han struttade omkring i morgonrocken fortfarande. Härligt! Det är det som är ledighet….

Vi ser ut som två skrämda fåglar inne på bion. Vi valde plusstolar. Ämen hörni, hur skönt?! Jag halvlåg filmen igenom.

Åt vindruvor och drack vatten medan Milo åt popcorn. Jag ÄLSKAR popcorn, som fasen. Men det var inte så svårt att avstå, det är inte det längre. Så konstigt det där.

Blev dock förbannat dyr bio. När vi kom ut till bilen hade jag fått p-bot och jag fattade inte varför? Jag hade ju easypark på? Nej men då fick jag se att jag missat att det var handikapp-plats där jag ställt bilen. Ämen neeeej, hur kunde jag missa det? Stressad som tusan kom jag till parkeringen och den här platsen var inte som en given handikapp-plats, var glad att jag hittade den bara. Svårt att förklara men den var liksom precis efter en stor sväng så jag missade skylten. 1000 spänn i böter.

Men jag får skylla mig, så är det ju. Bara så trist när man verkligen missar sådär….

När vi kom hem hade Tony tänt ljus både utanför och här hemma och så hade han lagat mat. Hur skönt när man är hängig?!

Nu ska jag lägga mig här under filten, dricka en stor kopp med te med ingefära och citron och hoppas jag är bättre imorgon.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
4 years ago

Åh det är så surt med böter, men om några dagar har du glömt det Krya på dig! Mysigt med höstlov!

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Satan. Böter är ju såå trist!
Men mysigt med bio o komma hem till ljus o färdig middag ❤

Nästa inlägg

Nytt på matbordet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x