Lärande spel

Äntligen ett pedagogiskt spel som är jätteroligt. Zcooly är ett lärande spel för barn mellan 5-12 år. Det finns 10 olika öar med 10 olika spel som alla utvecklar barnet. Alla spel är anpassade för barnets ålder och du kan välja svårighetsgrad.

Jag och Milo har testat dessa spel och döm om min förvåning när Milo satt och spelade i över en timma första gången vi testade det. Det säger rätt mycket om hur kul det här är.

Lite kul att man fick bygga tårtor och sedan dela dem i olika storlekar. Typiskt sånt som kanske kan vara svårt att lära sig till en början. Milo hade kläm på det men tyckte det var kul att skära upp tårtor. För äldre barn sen så kan du leka att du jobbar i kassan när det kommer in zombies och handlar av dig.

Milo fastnade jättemycket för 2 spel, det ena var det med engelskt tal och att lära sig klockan på engelska.

Det andra var flyplansspelet (geografi), kan erkänna att jag kört det flera gånger sen vi laddade ned spelet. Hade fullt sjå att klara hela spelet själv.

Det är uppbyggt så att du klättrar och får svårare banor varefter du klarar. Exakt sånt som triggar barn (och tydligen vuxna med ) att fortsätta och göra bättre ifrån sig. Kan säga att han har full koll på den engelska klockan nu och geografin börjar också sitta.

Det känns som han pluggar utan att han förstår att han pluggar. Bästa scenariot ju.

Nu ska du få ett erbjudande på det här spelet. Du får med min kod 3 veckors prova-på period helt utan kostnad. Klicka dig in HÄR så kan du läsa mer.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
30F66198-BDCF-49E8-BECE-821D9E384F5D

Nästa inlägg

10 minuters frallor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x