Så pinsamt

Hej!

Idag har varit en lite jobbig dag men nu ville jag i alla fall komma in till dig och skriva ett hej! Saknat min lilla blogg och behövde komma in och skriva några rader, känna er kärlek och se om ni är här och kikar efter vad den här ”tanten” har för sig? Ja men idag är det inget vidare flashigt alls faktiskt.

Jag har tofs på skallen, har vaxat muschen och med det fått en efterföljande härlig blaffa till herpesblåsa på överläppen. Jag har dock täckt den med concealer just idag. Men det slår liksom aldrig fel, VARJE GÅNG när jag vaxar muschen så får jag sår. Vad ska jag göra, eller vad fanken gör jag för fel? Vet du?

Haha, jag kommer aldrig glömma när jag var liten, gick typ i femman sexan kanske. En kille i min klass som jag var kär i såg mina fjun på överläppen i solen på rasten.

”Ööööh, du har ju mustaaaaaasch juuuuu”! utbrast han inför alla.

När man går i femman är det kanske det absolut värsta man kan höra. Från en kille man är kär i dessutom. Jag höll på att dö typ.

Hem till mamma och fråga efter något jag sett henne ta bort håren under armarna med. Minns att jag fläskade på av det där som fanken, tog extra mycket och lät det sitta extra länge. Nu skulle mustaschhelvetet bort.

Det som hände därefter var inte så kul. Jag frätte typ sönder hela min överläpp. Det var fullständig K A T A S T R O F! Heeeeela överläppen var full av sår. Det såg ut som ett täcke av sår. Hur kul tror ni det var att gå till skolan dagen efter? Att jag ens gick? Hittade på någon vit lögn om att jag gjort mig illa minns jag men kan tänka mig att killen säkert trodde att jag eldat upp min mustasch därhemma, haha!

Idag kan man skratta åt det, då…. nä då var det allt annat än kul.

Nu ska jag fortsätta laga mat här. Idag blir det en nyttigare variant av Flygande Jacob till Milo och jag och Tony kör rotfrukter i ugn. Fick bli en kopia på gårdagens lunch.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa
Ewa
4 years ago

Man är sårbar i den åldern.
Jag fick lida över mörka ringar under ögonen och nu försöker jag att efter nästan 60 år att dölja dom.

niinis
niinis
Reply to  Ewa
4 years ago

❤️❤️❤️

Petra
Petra
4 years ago

Hej Nina, tack för din fina blogg som jag nyligen hittat. Fastnade i den eftersom du är så härligt positiv och naturlig i ditt sätt att vara. ❤️ Man blir så glad av att läsa dina texter och jag beundrar dig för din öppenhet och ärlighet även gällande saker som är lite känsliga. Är själv från Finland och känner ibland lite igen mig i din direkta, ärliga inställning där du beskriver saker just som de är, utan att försköna! Än finns det finsk ”sisu” kvar i bruden!

niinis
niinis
Reply to  Petra
4 years ago

Haha, ja det är nog den finska brutala ärligheten i mig som pyser över allt som oftast.

Anna Wiking
Anna Wiking
4 years ago

Tja. Det är mycket man kan ha komplex för som ung. Jag fick höra att jag hade spagettiben. Överläppen och ”skägget” under hakan plockar jag med pincett. Även ögonbrynen. Men bara när jag har lust =)

niinis
niinis
Reply to  Anna Wiking
4 years ago

❤️

Sofia
Sofia
4 years ago

Alltså jag skulle verkligen behöva vaxa muschen lite, vad använder du?
Tack för en härlig blogg❤️ har följ dig i måååånga år!

Nästa inlägg

2 nyttiga maträtter

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x