Bloggmiddag och bästa mascaran

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för NordicFeel

Gokväll! ❤️

Eller vad tusan, klockan är ju tjugo över 4. Dock så är det kolsvart här så det känns som mitt i kvällen/natten.

Vi har just varit och lämnat minigrisen hos sin farmor o farfar. Han ska hänga där en stund ikväll medan vi går på varsin middag i Sthlm ikväll.

Detta är som att få gå på jobbmiddag för mig. Jag som jobbar ensam har ju liksom inga ”jobbträffar” på det sättet. Så idag tänker jag säga att jag ska på middag med jobbet, låter så trevligt ju.

Lovade ju att tipsa dig om den här >>mascaran från IDUN<<. Jag berättade ju att jag skulle testa den här för några veckor sedan.

Ämen jag är såååå tvärnöjd! Det bästa jag haft, någonsin. Jag svär! Ger mycket volym, lätt att tvätta bort, smular inte, hamnar inte under ögonen, mycket svärta. Så bra! Den är dessutom till för oss som har både känsliga ögon och bär kontaktlinser.

Nu ska jag strax ta över bilen och släppa av Tony. Jag ska ut och leta böcker till Milo. Han har läsdag i skolan imorgon och har beställt en ”Dagbok till alla mina ”fans” bok. Ska jag leta upp en bokhandel någonstans på Stureplan och köpa en till honom. Hans första bok han någonsin velat ha, ja förutom bebisböckerna. Då jäklar kastar man sig ut och köper!

Vi hörs sen!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
4 years ago

Underbar mascara, tack för tipset!

Img 3575.jpg

Nästa inlägg

Snabba lussebullar utan jäst

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x