Tacksam & kalas

Gokväll älsklingar!

Landat hemma i soffan igen. Blev bara så glad när jag kikade in här och hade fått lite kommentarer på några inlägg. Så mycket fint som ni bidrar med i mitt liv alltså, TACK! ❤️

Det är just sånt här som gör att livet som bloggare/influencer blir så mycket roligare. Att skriva inlägg, försöka bjuda på sitt liv, bjuda på recept man provat och kanske ibland vara väldigt öppen med även de jobbiga sakerna i livet gör att en kommentar som sitter som en smäck inne i hjärteroten gör det värt det 1000 gånger om. ❤️❤️❤️

Samma på min Facebooksida och min Instagram. Ibland glömmer man ju liksom bort hur mycket människor som sitter bakom skärmarna och ser det man gör på sina sociala medier. Kan nog inte tänka på hur många ni är för då får man skrämselhicka…. Men just känslan med det och att ni tar av er tid och skriver en liten rad till mig mottas med massor av glädje. Vill att ni ska veta det. ❤️

Ja vi åkte ju till bästa familjen Hermansen på lite kalasmys. Tonys bror Hans och hans Madelen gifte sig samma sommar som vi. ❤️

17 år! Ja herreminjee, det är 30 år sedan jag var 17. Jag minns det knappt. Det är föör längesen. Jag minns i alla fall att jag bodde ihop med mina dåvarande pojkvän, fast jag gick på gymnasiet. Det var fattigt för en annan må ni tro. Vi bodde dessutom på landet så det blev extra dyrt för mig. Herreminjee så dum i huvet man var som inte fortsatte bo hemma åtminstone till man pluggat klart.

Milo med ”låtsaskusin” Neo. Dom här lajar alltid så bra när de ses. Tonys lillebror har träffat Emelie som hade 2 barn sedan tidigare. Påminner så mycket om mig och Tony, vi hade en likadan konstellation.

Emelie & Lillebror Tobias ❤️

Svärmor & Milos kusin Molly ❤️

Svärfar ❤️

Jag bakade med mig lite egen fika. Världens bästa recept. Ska göra mer imorgon och fota ordentligt så ska ni få recept på det! Nyttiga kakor, låter ju nästan för bra för att vara sant!

Dom andra fick minsann fila på bl a dessa. Madelen gör sjukt goda snickerskakor. Måste nog haffa recept på dem framöver.

Födelsedagsbarnet Maja och jag. Så svårt att förstå att hon är så stor nu när hon bara var bebis när jag och Tony träffades. Hur fort går tiden?

Dom har så många alster hemma hos sig som jag tillverkat genom åren. Blir så glad att dom vill fortsätta ha dem framme.

Nu ska vi ta kväll här! Imorgon har jag bokat HLR (hjärt-lungräddning) hemma hos oss. Jag ska bjuda på fika och har bjudit in lite nära och kära. Vi blir ett gäng som ska få bli påminda om första hjälpen och HLR. Känns tryggt!

Ser fram emot kvällens ”Så mycket bättre”, jag ÄLSKAR Carola och tror det kommer bli ett toppenprogram.

Ha en fin kväll.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Vi kalasade också igår, för vår ettåring ❤

Malin
Malin
4 years ago

Du verkligen strålar nu med nya kosten! Jag är inspirerad och nyfiken, kan du inte berätta mer?! Jag vet att du i september skrev vad du och inte åt, men kan du inte skriva typ en matdagbok under en vecka så man kan få lite inspiration. Har du ändrat något i din kostplan från det att du började? Inget gluten eller mejeri utgår jag från? Ha en fin dag!!

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Men tack snälla! Många som säger det, det är ju sånt man inte riktigt ser själv.

Jag ska göra det, får många frågor om just det.

Kram

Nästa inlägg

Kalas i finblusen

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x