Är du en ”hot Mama”?

Godmorgon godmorgon!

Hur tidigt vågar man skriva inlägg undrar man ju? Jag är ju vaken sen ett par timmar och har hunnit jobba undan lite. Om ca 2 timmar väcker jag Milo. Känns galet att när han vaknar så har jag varit vaken i drygt 4 timmar. Haha…. Aja, det är som det är.

Direkt från sängen säger jag godmorgon och hej! Årets julnattlinne är inhandlad till Tonys förtret. Ni som följt mig länge vet vad jag pratar om. Julnattlinnet är från ICA Maxi och jag gav 59 spänn för det.

Visst är det väl lite ”tant” att ha nattlinne? Min mormor har det och hon är 92 år gammal, mamma har det och hon är 66 år gammal. Men vet du, jag struntar verkligen i det för ett skönare plagg går inte att hitta. Jag älskar nattlinnen. Jag har haft nattlinne sen jag var liten men tappade det på vägen någonstans så jag använde inte det på många herrans år. Hittade det dock igen för några år sen och nu har jag perioder när jag är helt fast, helst nu när det är lite kallare sådär.

Berätta, använder du nattlinne eller går du runt i strutstofflor och genomskinlig neglige och bara är sådär ”hot mama” mest hela tiden? Här är det alldeles för dåligt med sånt….. Numera tänker man praktiskt, behagligt och skönt. Inte genomskinligt och sexigt med stingtrosor med inget tyg i direkt. Alltså, stringisar händer inte ofta numera. För det första… hur lite tyg är det i dom ens? Kan det vara 10 cm av ett tyg som är 150 cm brett? Inte ens det krävs va? När man vänjer sig av med stringisflärpen mellan skinkorna är det väldigt skönt att inte ha det sen. Dock kan jag ha trosor som är lite halvstring men bredare överlag. Ska nog fiska fram ett inlägg om det med lite favvoundisar framöver.

Nä, behagligt och skönt kan vara nog sexigt det med men numera värdesätter man komfort över allt annat!

Min partner in crime sover här bredvid. Hon är alldeles för trött såhär dags och tycker nog att jag är en jobbig jävel som redan är vaken. Hon tittar lite halvt surt på mig när jag rör mig här….haha!

Bäst att ligga still här nu så prinsessan får sova. Vi hörs lite senare! Har ett superdupergott recept till helgen och så har jag ett toppentips! Hörs senare.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
4 years ago

Stora bomullstrosor här så skönt för rumpen.
Sover i bara trosor. Blir alldeles för varmt med nattlinne. Har helst fönstret öppet året runt men får inte för sambon när det är minusgrader ute..

niinis
niinis
Reply to  Sandra
4 years ago

OMG – vi skulle aldrig kunna sova ihop. Jag har nattlinne och morgonrock ibland och gud om Tony skulle öppna fönstret. Skulle frysa ihjäl…. ☃️⛄️❄️

Razzy
4 years ago

Ibland nattlinne och ibland pyjamas, fryser nog nästan jämt och har ofta en filt över täcket 🙂

Annika
Annika
4 years ago

Har inget alls på mig när jag sover, skulle bli alldeles för varm. Det är väldigt längesen som jag använde nattlinne.

Maria Larsson
Maria Larsson
4 years ago

Kan bara ha trosor när jag sover,annars får jag panik även om jag är en fryslort. Förr tillbaka gick det inte att sova om jag hade fötterna under täcket,kände mig instängd,men gammeln slog väl till nu efter vid 48 års ålder så nu kan jag inte sova om de inte är ordentligt inlindade och gärna en filt eller ett till täcke nere vid fötterna.

Lotta
Lotta
4 years ago

Älskar nattlinne.Stora och mjuka och pyjamasbyxor till det …året om .Har några snyggare som jag använder typ när vi åker bort lr om man se lite anständig ut nån kväll / natt.

Sandra
Sandra
4 years ago

Är ”bara” 29 och köpte mitt första nattlinne för nån månad sen. Bästa köpet!

Carina S
Carina S
4 years ago

Jag älskar pyjamasbyxor o har det även som mysbyxor, har massor o ng sliten T-shirt eller linne till, håller med dig att bekvämt ska det vara, har slutat med string för över 10 år sen (är 44 år) finns då mkt annat bättre o snyggt ändå.

Helene
Helene
4 years ago

Sover utan något alls på mig men med bäddvärmare på, sååå skönt!!

Maggda
Maggda
4 years ago

Min man har aldrig brytt sig om sexiga underkläder. Jag sover med antingen hans gamla T-shirtar eller pyjamas med tröja och byxor. Har nått nattlinne men älskar gubbens T-shirtar att sova i.

Annsys
Annsys
4 years ago

Alltid älskat nattlinnen och pyjamas, så har många. Ger mig själv en pyjamas eller ett nattlinne till julklapp varje år 😀

Nästa inlägg

Äntligen bad

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x