Julklappstips till sig själv

Dags att börja tipsa om lite julklappar – idag börjar jag med klappar att önska till sig själv!  Får man ha önskelista som vuxen? Självklart ska man göra en önskelista om det nu är så att ni får julklappar. Helt onödigt att få sånt som man kanske inte ens vill ha, bättre att berätta vad man önskar sig så blir det bra för alla.

Snö of Sweden Örhängen

Här är en hel hög med massa härligheter! Snyggaste mössan, en streamer att stryka med, så fina påslakan, pyjamas med tofflor, fin morgonrock och örhängen från snö!

Powerbank

Snygga attiraljer till din lur! Detta är typiskt sånt som man kanske inte köper till sig själv men gärna vill få i julklapp! Gillar klocka och flaskan också!

FYRA

Fina inredningsdetaljer är också sånt som är perfekt att lägga in på sin önskelista! Vissa inredningsprylar är hutlöst dyra, be om att få ett presentkort som alla samlat ihop till är ett bra tips!

Over Ear Hörlur

Här är nästa grej som är toppen att önska sig! Akrivitetsklocka/armband för att hålla koll på hur du motionerar och sover. Tillhörande snygga hörlurar som du kan ha när du är ute på alla dina promenader!

Det var årets första julklappstips!

Kram Nina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..